27Απριλίου2024

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 14:18 Γράφτηκε από: 

Η διαβόητη συμμορία των DUB PISTOLS σε ένα ακόμα πάρτι

Mε τους DUB PISTOLS με συνδέει προσωπικά μια ιδιότυπη σχέση, μιας που ήταν μια από τις πρώτες μπάντες που παρακολούθησα, όχι ως απλός fan, αλλά με την ιδιότητα του μουσικού συντάκτη, για λογαριασμό του i-JUKEBOX.gr.

Αν έχεις βιώσει έστω και μια εμφάνιση του τρελό-Barry και της παρέας του, γνωρίζεις ότι μόνο η έννοια “πάρτι” μπορεί να περιγράψει το τι συμβαίνει πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολλά λίτρα με αλκοόλ, crowd surfing, χοροπηδητά, γερά beats, εναλλαγές στα mics, πάντα σε συνδυασμό με τα πανέμορφα τραγούδια που περιλαμβάνει η δισκογραφία των Dub Pistols.

Άλλωστε, η Ελλάδα είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους προορισμούς του Barry Ashworth, οπότε δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να την επισκεφτεί είτε ως απλός “παρατηρητής”, είτε με την ιδιότητα του DJ, είτε φυσικά ως η ψυχή των Dub Pistols.

Η διαβόητη συμμορία των Pistoleros από το Λονδίνο, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια ιστορίας, έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες για την επιστροφή της στην Αθήνα, οι ενισχυτές συνδέονται, τα ποτήρια γεμίζουν και μια ακόμη “rub a dub” βραδιά βρίσκεται προ των πυλών…

* Οι Dub Pistols εμφανίζονται την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club (17€ - τα δύο εισιτήρια 30€ / 11 876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Viva.gr). 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read


Newsletter