19Αυγούστου2017

Δισκοκριτική: MOGWAI - “Every Country’s Sun”

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 18:51 Γράφτηκε από:

MOGWAI είναι ένα από τα γκρουπ που όρισαν το post-rock, εκ των πολύ αγαπημένων μου ακουσμάτων, ως εκ τούτου κάθε τους κυκλοφορία έρχεται με μεγάλη ανυπομονησία και μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: CHELSEA WOLFE - “Hiss Spun”

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 13:51 Γράφτηκε από:

Αναμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία, προφανώς, την καινούρια δισκογραφική δουλειά της CHELSEA WOLFE και η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια δεν μας απογοήτευσε ούτε τούτη τη φορά.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: PARADISE LOST - “Medusa”

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 14:54 Γράφτηκε από:

Πέρασα δυο ολόκληρες μέρες (και νύχτες) ακούγοντας στο repeat το νέο άλμπουμ των PARADISE LOST και ακόμα δεν το έχω χορτάσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες κυκλοφορίες #1

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 14:51 Γράφτηκε από:

Στην πρεμιέρα της καινούριας στήλης δισκοκριτικών, υπάρχει η ευτυχής συγκυρία να φιλοξενούνται οι τρεις έως τώρα κορυφαίες στιγμές της χρονιάς, που δεν είναι άλλες από τα δισκογραφήματα των EXQUIRLA, ANATHEMA και BLACK ANGELS, καθώς και τα άλμπουμ των AMNIAC, ONCE UPON A WINTER και SAMSARA BLUES EXPERIMENT, που μας άφησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: MASTODON - “Emperor of Sand”

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 15:44 Γράφτηκε από:

Πιστοί στη μάξιμουμ 3ετία στην οποία μας αφήνουν χωρίς άλμπουμ και… παραπονεμένους, οι MASTODON κυκλοφόρησαν ακόμα μία δισκάρα και δεν ξέρουμε αν και πότε θα σταματήσει αυτό το σερί.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: THE JESUS AND MARY CHAIN - “Damage and Joy”

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 20:36 Γράφτηκε από:

Οι JESUS AND MARY CHAIN δεν ακολούθησαν την πεπατημένη όσον αφορά το reunion τους, καθώς έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια από τη στιγμή που ανακοίνωσαν την επιστροφή τους, έτσι ώστε να κυκλοφορήσουν κάποιον καινούριο δίσκο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: DEPECHE MODE - “Spirit”

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 16:55 Γράφτηκε από:

Οι DEPECHE MODE συνεχίζουν την “παράδοση” των ατμοσφαιρικών δίσκων, κυκλοφορώντας το “Spirit”, στο πλαίσιο προώθησης του οποίου θα τους ξαναδούμε τον Μάιο στον τόπο μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ALL THEM WITCHES κυκλοφόρησαν το 4ο στούντιο άλμπουμ τους μέσα σε μια 5ετία, διατηρώντας αυτή τη σκοτεινή και μελαγχολική, με εξάρσεις, ατμόσφαιρα που τους έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Όταν ένα σχήμα τραγουδάει (για) όσα θέλεις να πεις, τότε παίρνει κατευθείαν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Αυτοί είναι οι SOCIAL WASTE, που παρέα με τα ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, παρουσιάζουν “Το Hip Hop της Μεσογείου”.

Διαβάστε περισσότερα...

Δισκοκριτική: DISBELIEF - “The Symbol of Death”

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:59 Γράφτηκε από:

DISBELIEF υπήρξαν ένα γκρουπ που είχε κατορθώσει να κυκλοφορήσει 9 full-length άλμπουμ μέσα σε 13 χρόνια, παρόλα αυτά έπρεπε πλέον να περάσει μια 7ετία για να μας απασχολήσει ξανά δισκογραφικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 26


Newsletter