26Ιουνίου2017

Όταν η πρώτη επίσκεψη των Killers στην Ελλάδα συνδυάζεται με την επίσης παρθενική συναυλία των Kills στον τόπο μας, τότε το πακέτο δεν μπορεί παρά να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, τουλάχιστον όσον αφορά τα ονόματα αυτά καθ’ αυτά, μιας που το αποτέλεσμα δεν έδειξε κάποια συγκλονιστική ανταπόκριση από πλευράς προσέλευσης κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η 2η ημέρα του φετινού RELEASE ATHENS ήταν ιδιαιτέρως έξυπνα στημένη, μιας που και τα τρία διεθνή ονόματα του line-up έχουν αναπτύξει, το καθένα με τον δικό του ήχο, μια λατρεμένη σχέση με το ελληνικό κοινό, κάτι που φάνηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση στην Πλατεία Νερού.

Διαβάστε περισσότερα...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ως παράλληλο event του RELEASE ATHENS, στην Πλατεία Νερού συγκεντρώθηκαν σπουδαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με τους Γιάννη Αγγελάκα & 100°C σταθερούς στο line-up, τα Διάφανα Κρίνα με τους Last Drive να συμπληρώνουν την προεξάρχουσα τριπλέτα, ως μια άλλη “ένωση” εκείνων των αξέχαστων προ διετίας συναυλιών για τον Θάνο Ανεστόπουλο, και τους Big Nose Attack με τους Holy Monitor να αποτελούν τα εναρκτήρια γκρουπ αυτής της σημαντικής σύμπραξης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: ULVER @ Gagarin 205

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 16:54 Γράφτηκε από:

Aν κάποιος έμπαινε σε μια χρονοκάψουλα το 1997 για να μεταφερθεί απευθείας μια 20ετία μετά, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψει πως οι τότε ULVER με τους τωρινούς, είναι το “ίδιο” συγκρότημα, λαμβάνοντας, βέβαια, υπόψη και τις αλλαγές που έχουν υποστεί στη σύνθεσή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις του ηλεκτρονικού ήχου, η 1η ημέρα του φετινού RELEASE ATHENS μάς επιφύλασσε το δίδυμο των Röyksopp και Moderat, δύο σχημάτων που είναι ικανά να δημιουργήσουν τις καταλληλότερες οπτικοακουστικές συνθήκες για ένα φεστιβάλ διεθνούς επιπέδου, μαζί με τα εγχώρια ονόματα των Larry Gus, Rattler Proxy και Etten.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: MINISTRY @ Piraeus 117 Academy

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 13:06 Γράφτηκε από:

Έχω την εντύπωση πως, μέχρι πριν από λίγο καιρό, είχε επέλθει παραίτηση μέσα μας για το θέμα “MINISTRY και Ελλάδα”, παρόλα αυτά, επειδή σ’ αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, ιδού τελικά που ο Al Jourgensen και η (συνεχώς αλλαγμένη) παρέα του επισκέφθηκαν τον τόπο μας και να που η συναυλία ήταν όπως ακριβώς την περιμέναμε, με μία λέξη ισοπεδωτική.

Διαβάστε περισσότερα...

Ναι, ΟΚ, μπορεί οι Monster Magnet να μην κάνουν πια το τρομακτικό “γκελ” στις συνειδήσεις του κοινού της “μουσάτης” σκηνής, παρόλα αυτά για δεύτερη συνεχή χρονιά, “they showed us how it’s done”.

Διαβάστε περισσότερα...

Είναι γεγονός ότι όλα ξεκίνησαν από τα blues, ρωτήστε τους Zeppelin, τους Sabbath, τους Purple και πολλούς ακόμη περί αυτού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: MAYHEM w/ Ravencult @ Fuzz Live Music Club

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 17:53 Γράφτηκε από:

Λόγω του βίαιων, στα όρια του cult, γεγονότων που συνοδεύουν το παρελθόν τους, καθώς, προφανώς, και του σοκαριστικού ντεμπούτου άλμπουμ τους, οι Mayhem αποτελούσαν ανέκαθεν το πιο ανίερο τοτέμ της metal σκηνής, οπότε η παρακολούθηση μίας συναυλίας τους φέρνει πάντοτε, όπως και να το κάνουμε, έντονα συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: JOSE GONZALEZ @ Piraeus 117 Academy

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 17:30 Γράφτηκε από:

Τι χρειάζεσαι για να περάσεις όμορφα και ξένοιαστα ένα ανοιξιάτικο – αλλά εντέλει φθινοπωρινό - βράδυ Κυριακής, λίγο πριν η εβδομάδα τελειώσει και έρθουν οι υποχρεώσεις της επόμενης;

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 73


Newsletter