22Μαΐου2017

Ανταπόκριση: JOSE GONZALEZ @ Piraeus 117 Academy

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 17:30 Γράφτηκε από:

Τι χρειάζεσαι για να περάσεις όμορφα και ξένοιαστα ένα ανοιξιάτικο – αλλά εντέλει φθινοπωρινό - βράδυ Κυριακής, λίγο πριν η εβδομάδα τελειώσει και έρθουν οι υποχρεώσεις της επόμενης;

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: THE LAST DRIVE w/ Bazooka @ Gagarin 205

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 18:21 Γράφτηκε από:

Οι Last Drive είναι το μοναδικό συγκρότημα που ενώνει σε τόσο απόλυτο βαθμό τις παλιότερες με τις νεότερες γενιές, όπως επίσης και η μοναδική μπάντα της οποίας οι συναυλίες, ειδικά στο Gagarin, εξελίσσονται σε μια τόσο συγκινητική και συγκλονιστική οικογενειακή γιορτή.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κατάβαση των Bad Movies και των Oldschool Rednex από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, έφερε μια άκρως διασκεδαστική ροκ εν ρολ βραδιά στο Gagarin, γιατί, τι είναι άλλωστε το πανκ, συνέχεια του ροκ εν ρολ είναι.

Διαβάστε περισσότερα...

Είναι καθόλα δικαιωματικό το ισχυρό fanbase που έχουν χτίσει εδώ και δεκαετίες παγκοσμίως οι Depeche Mode, άσχετα αν πλέον υπάρχει μια διαφοροποίηση στη σύσταση του κοινού, ειδικά στην Ελλάδα, καθώς το “hype” παίζει πλέον σημαντικό ρόλο, ειδικά σε τέτοια μεγάλα σόου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: JOJO MAYER & NERVE w/ Bit-Tuner @ Fuzz Club

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 17:47 Γράφτηκε από:

Στον κόσμο των ντράμερ, ο JOJO MAYER αντιμετωπίζεται σαν μικρός θεός και όχι άδικα, μιας που δεν είναι και τόσο συχνό – απεναντίας, μάλλον μοναδικό - να ακούς drum and bass, jungle, house και κάθε είδος ηλεκτρονικής μουσικής, από “αναλογικές” και όχι “ψηφιακές” μηχανές.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: WOVENHAND w/ Emma Ruth Rundle @ Fuzz Club

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 14:33 Γράφτηκε από:

Ήταν ξεκάθαρα μεγάλο το σχεδόν 3ετές κενό από την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκαν οι Wovenhand, οπότε αφενός ήταν αναμενόμενη η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που γέμισε το μεγαλύτερο μέρος του Fuzz Live Music Club, αφετέρου η συναυλία αυτή καθεαυτή δεν μπορούσε παρά να εξελιχθεί σε μία πλήρως ατμοσφαιρική και μυσταγωγική εμπειρία, με τον ινδιάνο ιεροκήρυκα David Eugene Edwards σε κεντρικό, προφανώς, ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Mια παράσταση που συνδυάζει μουσική, χορό, κουκλοθέατρο, animation και, μάλιστα, όλα υπό το πρίσμα του DIY, δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρουσα εν τη γενέσει της.

Διαβάστε περισσότερα...

Περισσότερα από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Eightball Live Stage στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό του BATTLE OF THE BANDS 2016-17, μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Βγαίνοντας στον “παράδρομο” από τις συναυλίες που δίνει στη Γαλλία, ο PANDA DUB επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Αθήνα, έναν χρόνο μετά από την πρώτη του αξέχαστη εμφάνιση στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερη ημέρα του SMOKE THE FUZZ FEST - Descent edition και ένα ακόμα από τα συναυλιακά απωθημένα του εγχώριου κοινού επιτέλους πραγματοποιήθηκε, με την άφιξη της υπέροχης Chelsea Wolfe στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 72


Newsletter