18Ιανουαρίου2020

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για το ζωντανό αφιέρωμα στον David Bowie την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Rockin’ the Blues Events και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Not the Rolling Stones το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Waldeck, την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Menta Art Events, κληρώνει 1 διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Πάνου Μπίρμπα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Plus.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη United We Fly και τη Zuma Communications, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Theodore, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Gagarin 205, κληρώνει 3 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Lydia Lunch’s Big Sexy Noise και των Omega Ray το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Pandora’s Box Booking, κληρώνει από 2 διπλές προσκλήσεις για το επετειακό φεστιβάλ της Παρασκευής 19 και Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στο An Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με τους Περιστρεφόμενους Δερβίσηδες Mevlevi και τον Ziya Azazi, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Princess Chelsea με τους Le Page, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Gagarin 205, κληρώνει memorabilia kits με tote bag, t-shirt και αφίσες από τις ταινίες του Νίκου Τριανταφυλλίδη, με αφορμή τη Ρετροσπεκτίβα του αξέχαστου σκηνοθέτη που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 68


Newsletter