19Αυγούστου2017

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions, κληρώνει 4 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για καθεμιά από τις συναυλίες των GORAN BREGOVIC & WEDDING AND FUNERAL BAND σε Ιωάννινα (11/7), Θεσσαλονίκη (12/7), Κατερίνη (13/7) και Αθήνα (14/7).

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Fix Factory of Sound open air, κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των THIEVERY CORPORATION την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr κληρώνει 6 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για το ROCK HEAT CLASSICS FESTIVAL με headliners τους NAZARETH, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Piraeus 117 Academy, (update: το φεστιβάλ ακυρώθηκε) και 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των NAZARETH την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Principal Club Theater.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Fix Factory of Sound, κληρώνει 3 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των WOVENHAND με την Emma Ruth Rundle την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των WOVENHAND με την Emma Ruth Rundle, το Σάββατο 13 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το FilmBoy, κληρώνει 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την ταινία λήξης του 4ου Horrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ. Το “I, Olga” προβάλλεται την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:30 στο Σινέ Ιντεάλ, ενώ θα προηγηθεί η τελετή απονομής των βραβείων.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το FilmBoy, κληρώνει από 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για κάθε ημέρα του 4ου Horrorant Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ, που πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 10 Μαΐου στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Zuma Communications, κληρώνει 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για κάθε ημέρα του 11oυ INTERNATIONAL ATHENS TATTOO CONVENTION στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Enter Events, κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία του PANDA DUB με live band, την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το FilmBoy, κληρώνει 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την πρεμιέρα του 4ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Horrorant “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” με την ταινία “The Void”, την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Σινέ Ιντεάλ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 64


Newsletter