18Απριλίου2019

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Rockin’ the Blues Events και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Not the Rolling Stones το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Waldeck, την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Menta Art Events, κληρώνει 1 διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Πάνου Μπίρμπα, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Plus.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη United We Fly και τη Zuma Communications, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Theodore, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Gagarin 205, κληρώνει 3 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Lydia Lunch’s Big Sexy Noise και των Omega Ray το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Pandora’s Box Booking, κληρώνει από 2 διπλές προσκλήσεις για το επετειακό φεστιβάλ της Παρασκευής 19 και Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στο An Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με τους Περιστρεφόμενους Δερβίσηδες Mevlevi και τον Ziya Azazi, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Princess Chelsea με τους Le Page, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με το Gagarin 205, κληρώνει memorabilia kits με tote bag, t-shirt και αφίσες από τις ταινίες του Νίκου Τριανταφυλλίδη, με αφορμή τη Ρετροσπεκτίβα του αξέχαστου σκηνοθέτη που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Alborosie με opening acts τους Fundracar, Κακό Συναπάντημα, Anna Mystic (DJ set) και Selecta Piranhas (DJ set), την Τρίτη 24 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 68


Newsletter