14Δεκεμβρίου2017

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την People Entertainment Group και τη Ζuma Communications, κληρώνει από 1 διπλή πρόσκληση για την παράταση των παραστάσεων του μιούζικαλ Hair στο Θέατρο Χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των Θραξ Πανκc με τους Breath After Coma, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr κληρώνει από 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Οι 100 Ρόλοι που δεν Πρόλαβα να Παίξω” με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο Βios.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την A-side Events, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για την παρθενική συναυλία των Serial Killaz στην Αθήνα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Loukoumi Arts Basement.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions, κληρώνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία με την Cesária Évora Οrchestra και την Dulce Pontes, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Gazi Live.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την People Entertainment Group και τη Ζuma Communications, κληρώνει ΑΠΟ 1 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τις παραστάσεις του μιούζικαλ HAIR στις 16/11, 17/11, 22/11, 23/11, 29/11, 30/11, 6/12 και 7/12 στο Θέατρο Χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τo Gagarin 205, κληρώνει 1 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συναυλία των THERAPY? με τους Day Oof, Cellar Dogs και One Block Society, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των κοινών εορτασμών για τα 30 χρόνια του Αn Club και τα 15 χρόνια του Gagarin 205.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με τη Fuzz Productions, κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία των AUSTRA με την Ela Minus, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Inter Show Productions, κληρώνει 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία της DEE DEE BRIDGEWATER, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την Underdogs, την Plenty Projects και τη Zuma Communications, κληρώνει 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την αυριανή (20/10) συναυλία του HANNI EL KHATIB με τους Big Nose Attack και τους BuzzDealers στο Gagarin 205.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 66


Newsletter