18Απριλίου2024

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 17:13 Γράφτηκε από: 

Οι DUB PISTOLS επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι Dub Pistols επιστρέφουν την Παρασκευή 3 Μαΐου στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Tres.

Δελτίο Τύπου

Enter Events proudly presents

Dub Pistols

“The Rap & Ska gun-slinging outlaws are back in town!”

***

Οι Dub Pistols ένα από τα πιο γνωστά Hip Hop & ska acts του πλανήτη, καταφθάνει την Παρασκευή 3 Μαΐου στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Tres Athens.

Με saloon διάθεση και πιο απρόβλεπτοι από ποτέ σαν ένα κράμα latin συμμορίας φυλακής και τεκίλα swiggers σε spaghetti western, που γυρίζεται όμως σε rodeo, έρχονται με άγριες διαθέσεις για να προσφέρουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, χορό και χαμόγελα.

Η διαβόητη μπάντα των μουσικών Pistoleros επιστρέφει έπειτα από 2 ολόκληρα χρόνια για να σπείρει τον πανικό μ’ ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις. Τα καυτά πιστόλια της Dub, έρχονται για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που θα κυριαρχείται από dub, drum & bass, hip-hop, punk και ska, και που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει!

Στο διάστημα που πέρασε από την τελευταία τους επίσκεψη δημιούργησαν το album “Crazy Diamonds” [2017] ένα αχαλίνωτο μείγμα από dub, reggae, ska, punk, breaks, beats και drum ‘n’ bass.

Ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις, εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα, ιδανικό για μεγάλους υπαιθρίους συναυλιακούς χώρους και καλοκαιρινά Sound System.

Στο album συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως οι Dancehall Δoν Beenie Man και Cutty Ranks, o τραγουδιστής της reggae Earl Sixteen και τo hip-hop act Too Many T’s.

Κομμάτια όπως το ομώνυμο του album ‘Crazy Diamonds’ (ft. Too Many T’s) ή το άκρως καλοκαιρινό Rise Up’ (ft.Earl Sixteen & Navigator), αποδεικνύουν ότι οι Pistols αποτελούν μια από της καλύτερες μπάντες αυτού του είδους!

Εξάλλου η φήμη της ως ένα εκρηκτικό live act τους έχει οδηγήσει στο να είναι μόνιμοι καλεσμένοι στο line up μεγάλων καλοκαιρινών festival όπως Glastonbury, Bestival, Beat-Herder κ.α.

Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες λοιπόν, ενώ ξεσηκώνουν κάθε καλοκαίρι όλων των ειδών τα festival, παράλληλα καταφέρνουν να δημιουργούν συνεχώς albums, τα Greatest Hits των οποίων θα μας παρουσιάσουν στo TRES.

Οι Dub Pistols αποτελούν αναμφισβήτητα την μπάντα που θα ήθελαν όλοι να έχουν στο party τους να παίζει live, με τους καλεσμένους να περνούν καταπληκτικά, πίνοντας πολλά σφηνάκια κι απολαμβάνοντας τον ρυθμό.

Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν μιλάμε για ένα group που εδώ και 21 χρόνια κυκλοφορεί σπουδαία κομμάτια αποτελούμενα από ένα εξαιρετικό μείγμα από ska, reggae, dub, hip hop και Drum ‘n’ Bass.

Οι Dub Pistols από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles “There’s Gonna Be a Riot” και “Best Got Better”.

Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο «Point Blank» πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records επίσης την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το εμβληματικό για το συγκρότημα, LP «Six Million Ways To Live» από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή.

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει 5 ακόμα album Speakers and Tweeters [2007], Rum & Coke [2009], Music Is My M16 [2011], Worshipping The Dollar [2012], Return of the Pistoleros [2015] και Crazy Diamonds [2017].

Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn, τον Busta Rhymes και τον Bono κι έχουν συνεργαστεί με θρυλικά ονόματα όπως οι The Specials, Horace Andy, Madness και Gregory Isaacs.

Έχουν εμφανιστεί μαζί τους ως guest MC’s οι Rodney P, Terry Hall των The Specials, οι Neville Staple, το παιδί θαύμα της rap T.K.Lawrence, και ο scratch maestro, DJ Stix.

Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men, ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α.

Θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του Seanie Tee, θα σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επι σκηνής προσφέροντας ένα εκρηκτικό show!

Εισιτήρια προπωλούνται προς 12€, ενώ μόνο μέσω του Viva.gr μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο (5) εισιτηρίων προς 10€ το ένα, σε περιορισμένο αριθμό.

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15€.

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, WIND, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολη), Yoleni’s Greek Gastronomy center (Σόλωνος 9, Αθήνα) και online στο Viva.gr!

Συλλεκτικά Hard Copies εισιτήρια κυκλοφορούν προς 12€ (μέχρι εξαντλήσεως) στα εξής καταστήματα:

Ministry Of Concrete 

The Blind Dandies 

Kokkinos Lotos 

Enter Events 

***

Facebook Event 

Υπέρ-σύνδεσμοι DUB PISTOLS:

Official Facebook page DUB PISTOLS | Official MySpace page DUB PISTOLS | Official Website DUB PISTOLS 

Δισκογραφία

Point Blank [1998]

Six Million Ways to Live [2001/2005]

Speakers and Tweeters [2007]

Rum & Coke [2009]

Music Is My M16 [2011]

Worshipping The Dollar [2012]

Return of the Pistoleros [2015]

Crazy Diamonds [2017]

Singles

Cyclone [1998]

Problem Is [2003]

Back To Daylight [2009]

I’m In Love [2009]

Bad Card [2013]

Real Gangster [2015]



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Οι DUB PISTOLS στο Block 33

    Οι Dub Pistols επισκέπτονται με το νέο τους άλμπουμ “Frontline” και τη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Block 33.

  • Οι DUB PISTOLS στο Arch

    Οι εκρηκτικοί Dub Pistols επιστρέφουν το Σάββατο 20 Μαΐου στην Αθήνα με το νέο τους άλμπουμ “Frontline”, για μία εμφάνιση στο Arch Club-Live Stage.

  • DUB PISTOLS SOUNDSYSTEM feat. RODNEY P στο Tres

    O Barry Ashworth των Dub Pistols και ο Rodney P έρχονται τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο Tres.

  • Το αναλυτικό πρόγραμμα του 9th STREET MODE FESTIVAL

    Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα για το 9th Street Mode Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου στο Fix open air της Θεσσαλονίκης.

  • The STREET MODE FESTIVAL Mixtapes

    Το 9th STREET MODE FESTIVAL στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται προ των πυλών, έχοντας, μάλιστα, αλλάξει χώρο διεξαγωγής (από την Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι λίγο παρακάτω, στο Fix open air), λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού.


Newsletter