22Μαΐου2017

Blast from the past: MAYHEM - “De Mysteriis Dom Sathanas”

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 19:55 Γράφτηκε από:

Aν ένα άλμπουμ στην ιστορία της metal σκηνής είναι στην κυριολεξία ποτισμένο με αίμα, αυτό δεν είναι άλλο από το full-length ντεμπούτο των MAYHEM, που ήρθε μια δεκαετία μετά από την ίδρυσή τους, για να ταράξει όλο το σύμπαν της σκληρής μουσικής και να χτίσει νέα θεμέλια στον ακραίο ήχο.

Διαβάστε περισσότερα...

5+1 τραγούδια για τον JOSE GONZALEZ

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 18:50 Γράφτηκε από:

Γεννημένος στο Gothenburg της Σουηδίας πριν από 38 χρόνια και με καταγωγή από την Αργεντινή, ο JOSE GONZALEZ είναι από τους καλλιτέχνες που θα ήθελες στην παρέα σου με μια κιθάρα, τώρα που πλησιάζει καλοκαιράκι και η παραλία φαντάζει όαση δροσιάς, ειδικά τις απογευματινοβραδινές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα...

15 φωτογραφίες για τους LAST DRIVE

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 19:55 Γράφτηκε από:

Έχουν μεσολαβήσει σχεδόν 2 χρόνια από την τελευταία ηλεκτρική εμφάνιση των LAST DRIVE, οπότε η επιστροφή τους στο Gagarin 205 – και με νέο υλικό, παρακαλώ – μας φέρνει σε μια γνώριμη ανυπομονησία.

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο καλά γνωρίζεις τους DEPECHE MODE;

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 19:03 Γράφτηκε από:

Οι DEPECHE MODE επιστρέφουν την Τετάρτη 17 Μαΐου στο TerraVibe Park, στο πλαίσιο του “Global Spirit Tour”.

Διαβάστε περισσότερα...

15 τραγούδια για τους WOVENHAND

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 16:43 Γράφτηκε από:

Οι WOVENHAND φροντίζουν κάθε δύο χρόνια να μας απασχολούν δισκογραφικά, ενώ η κυκλοφορία άλμπουμ φέρνει αυτόματα και την επίσκεψή τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

5 τραγούδια για την CHELSEA WOLFE

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 20:39 Γράφτηκε από:

Ένα ακόμη από τα συναυλιακά απωθημένα του εγχώριου κοινού λαμβάνει τέλος, μιας που η CHELSEA WOLFE έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, προκειμένου να μας υπνωτίσει και να μας αιχμαλωτίσει με τη φωνή, τα τραγούδια και τη συνολική σκηνική της παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα...

4+2 τραγούδια για τους AMENRA

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 18:27 Γράφτηκε από:

Μπορεί οι AMENRA να βρίσκονται αυτή την περίοδο εν μέσω κυρίως ακουστικών συναυλιών, παρόλα αυτά η επιστροφή τους μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα, πρόκειται να είναι ηλεκτρική.

Διαβάστε περισσότερα...

3+2 τραγούδια για τον TIMO TOLKKI

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 15:19 Γράφτηκε από:

Διανύοντας ήδη την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ο TIMO TOLKKI μπορεί να θεωρείται ως ένας από τους πρωτεργάτες του power metal, καθώς μέσω των Stratovarius, συνέβαλε τα μέγιστα στη γιγάντωση του ιδιώματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό circle pit και crowd surfing, πρέπει να κλείσεις από τώρα τη θέση σου για PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS και DARKEST HOUR.

Διαβάστε περισσότερα...

Blast from the past: CANDLEMASS - “Nightfall”

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 18:11 Γράφτηκε από:

Για να βρούμε μία από τις πιο συγκλονιστικές ερμηνείες που γνώρισε ποτέ η metal σκηνή – και συνάμα από τα πλέον χαρακτηριστικά ντεμπούτο άλμπουμ ενός frontman – πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 21


Newsletter