01Μαΐου2024

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 23:24 Γράφτηκε από: 

Kreator: Νέα στιγμιότυπα από το Dying Alive!

Οι ηγέτες της ευρωπαϊκής thrash σκηνής - τους οποίους πολύ πρόσφατα απολαύσαμε ξανά στην Ελλάδα, κατά την παρουσία τους στο Rockwave Festival - κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο στο διαδίκτυο, προϊδεάζοντας το κοινό τους για την επερχόμενη κυκλοφορία τους…!

Στα τέλη του Αυγούστου (30/8 συγκεκριμένα), οι Kreator θέτουν προς διάθεση στην Ευρώπη το Dying Alive (προ-παραγγελία ΕΔΩ), σε DVD / Blu Ray / 2πλό CD / 2πλό LP, το οποίο στις 2/9 θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 3/9 στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει αποκλειστικά το Dying Alive στις 29 Αυγούστου, στο ανακαινισμένο θέατρο “Lichtburg”, το οποίο βρίσκεται στη γερμανική πόλη Essen, «γενέτειρα» των Kreator.

Το παρακάτω κλιπ για το United in Hate, όπως και όλο το Dying Alive, είναι γυρισμένο κατά τη διάρκεια του sold out live στο Oberhausen της Γερμανίας, των Δεκέμβριο του 2012, ενώ διανθίζεται με φωτογραφίες που έστειλαν οπαδοί των Kreator, μετά από σχετική πρόσκληση της ίδιας της μπάντας το προηγούμενο διάστημα!

 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: SIVERT HØYEM @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: SIVERT HØYEM @ Floyd Live Music Venue

    Από τη μια είχαμε την επιστροφή του αγαπημένου Νορβηγού για club show στην Αθήνα έπειτα από 8 χρόνια (τέτοιες ημέρες του 2016 ήταν, στον ίδιο επί της ουσίας χώρο, αλλά μεσολάβησαν βέβαια από τότε και η Μαλακάσα, το Ηρώδειο, καθώς και οι συναυλίες των επανενωμένων Madrugada), από την άλλη το δεδομένο ότι η συγκεκριμένη του περιοδεία είναι αρκετά προσωπική/ατμοσφαιρική, κατά μία έννοια, και κατά μία άλλη, υποτονική και - θα τολμούσα να πω - και κατά στιγμές ανιαρή, με φανερή μάλιστα την έλλειψη επιλογών από τα ονειρεμένα εκείνα χρόνια στα τέλη των 90s και στη πρώτη δεκαετία των 00s.

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

Also Read

  • Το official aftermovie του RELEASE ATHENS 2023

    Το Release Athens παρουσιάζει το official aftermovie των 14 φεστιβαλικών ημερών του περασμένου καλοκαιριού.

  • Ανταπόκριση: Release Athens w/ AMON AMARTH, KREATOR + more @ Πλατεία Νερού

    Ένα μπετοναρισμένο διεθνές line-up, που άφησε πίσω του πολύ ιδρώτα και πολλούς πονεμένους σβέρκους.

  • RELEASE ATHENS 2023: Oλες οι metal προσφορές

    Το Release Athens διατηρεί τις τιμές στα combo εισιτήρια για τις metal ημέρες του φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού, αυξάνοντας έτσι το όφελος με την αγορά προσφοράς.

  • IN FLAMES και BLEED FROM WITHIN στο RELEASE ATHENS

    Οι In Flames, ένα από τα πιο επιδραστικά heavy metal συγκροτήματα των τελευταίων 30 ετών, θα είναι οι μεγάλοι special guests της Τετάρτης 7 Ιουνίου στο Release Athens, πλαισιώνοντας τους Nightwish και τους Insomnium στην Πλατεία Νερού, ενώ οι εντυπωσιακοί Bleed from Within θα βρεθούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο πλευρό των Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn.

  • Νέα ονόματα στο RELEASE ATHENS

    Τέσσερα ακόμα ονόματα του σκληρού ήχου, οι Soulfly (27/6), Insomnium (7/6), Nova Twins (26/6) και Heaven Shall Burn (28/6), προστίθενται στο line up του Release Athens στην Πλατεία Νερού.


Newsletter