28Απριλίου2024

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:09 Γράφτηκε από: 

Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

Δελτίο Τύπου

X lalala Presents

GAMMA RAY

LIVE IN GREECE

9 Δεκεμβρίου | Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

10 Δεκεμβρίου | Fuzz Club, Αθήνα

CELEBRATING 40 YEARS METAL HAMMER

Rebellions in Dreamland!

Από τη δεκαετία του 1990 και έπειτα, οι GAMMA RAY του εμβληματικού γίγαντα Kai Hansen (Helloween), συγκλονίζουν παρατεταμένα τις ζωές μας! Τόσο ο metal κόσμος στην Ελλάδα, όσο και το Metal Hammer, δικαιολογημένα τους έχουμε λατρέψει για τα έργα τους σε δίσκους και συναυλίες αλλά και για τον χαρακτήρα τους!

Το 2024 για το METAL HAMMER είναι η σπουδαιότερη χρονιά της διαδρομής του! Το έντυπο συμπληρώνει τον Δεκέμβριο, 40 (ολογράφως ΣΑΡΑΝΤΑ!) χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα χέρια των αναγνωστών του!!! Για να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό πολιτισμικό φαινόμενο που εξελίσσεται από το 1984 μέχρι σήμερα, σκεφτήκαμε πως θέλουμε να απολαύσουμε μαζί με τον metal κόσμο της χώρας, ένα θρυλικό σχήμα που μας έχει καθορίσει! Αυτή την επιθυμία μας, θα εκπληρώσουν με θριαμβευτικό τρόπο ο Kai Hansen και οι GAMMA RAY στις 9 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Principal, και στις 10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Fuzz Club!

Rebellion in Dreamland στο repeat. Τέτοια είναι η καρδιά μας αυτά τα 40 χρόνια της πορείας, αυτό θα μας συμβεί! Σπεύσατε για τα εισιτήρια, το γνωρίζουμε πως θα γίνουν ανάρπαστα! Η metal Γιορτή ξεκίνησε, να τη ζήσετε με όλο σας το είναι σε δυο εκπληκτικές metal βραδιές που θα γράψουν Ιστορία στη χώρα!

Heavy Metal Is the Law!!

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 28,60 ευρώ

Ταμείο: 33 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά

more.com

tickethouse.gr

powered by more.com

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα More.com Spots

Δίκτυο Public

Public online: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Αθήνα

Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Τηλέφωνο: 210 3304133

Monsterville

Αγίας Ειρήνης 13

Τηλέφωνο: 210 3648180

Music Corner

Πανεπιστημίου 56, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3304000

Θεσσαλονίκη

The Nephilim Metal Music Store

Πατριάρχου Ιωακείμ 1

Alone Music Store

Γ. Θεοχάρη 2, Τηλ: 2310266772

Café Bar Διώροφον

Κερασούντος 81, Καλαμαριά - Τηλ: 2310453998

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στο press@xlalala.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read


Newsletter