25Σεπτεμβρίου2023

Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την “εκκωφαντική” βραδιά των Allochiria και Sadhus “The Smoking Community” στο ιστορικό Αn Club, αυτό το Σάββατο (28/1) με special guests τους νεοσύστατους Plankton.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Allochiria και οι Sadhus “The Smoking Community” μοιράζονται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου τη σκηνή του ιστορικού An Club, σε μια “εκκωφαντική” βραδιά με special guests τους νεοσύστατους Plankton.

Διαβάστε περισσότερα...

Ακύρωση του CLASH OF THE TITANS FEST

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 13:02 Γράφτηκε από:

Το Clash of the Titans Fest ανακοινώνεται ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, ενώ ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι DUB INC στην Αθήνα

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 14:15 Γράφτηκε από:

Οι Dub Inc επιστρέφουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Κατράκειο Θέατρο. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Blend Mishkin feat. BnC, No Hard Feelings, Lobo, SKG’s Dub Alliance, Fer de Lance, Χαρά και Ultra & Aria.

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγή χώρου: To CLASH OF THE TITANS FEST έρχεται στο Anodos Club

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 14:16 Γράφτηκε από:

Οι Social Waste, Rationalistas, MC Yinka, Ραμμένος Άσσος (30/9) και οι Ταφ Λάθος Full Band, Panx Romana, Fundracar (1/10) ανεβαίνουν στη σκηνή του Clash of the Titans Fest στο Anodos Club.

Διαβάστε περισσότερα...

To CLASH OF THE TITANS FEST έρχεται στο Κατράκειο Θέατρο

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 13:14 Γράφτηκε από:

Οι Social Waste, Rationalistas, MC Yinka, Ραμμένος Άσσος (30/9) και οι Ταφ Λάθος Full Band, Panx Romana, Fundracar (1/10) ανεβαίνουν στη σκηνή του Clash of the Titans Fest στο Κατράκειο Θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των One Hour Before the Trip και Hypnotic Nausea, αυτή την Παρασκευή (27/5) στο An Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των Godsleep, Their Methlab και Bombing the Avenue, αυτή την Παρασκευή (8/4) στο An Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Λόγω κρούσματος covid, η συναυλία των One Hour Before the Trip και Hypnotic Nausea στο An Club μεταφέρεται για την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των One Hour Before the Trip και Hypnotic Nausea, αυτή την Παρασκευή (18/3) στο An Club.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3


Newsletter