Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 19:33 Γράφτηκε από: 

Οι BUS, KNOCK NEVIS και DEVIL FLOWER MANTIS μοιράζονται τη σκηνή του An Club

Οι Bus the Unknown Secretary, Knock Nevis και Devil Flower Mantis ενώνουν τις δυνάμεις τους την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο An Club.

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Bus The Unknown Secretary / Knock Nevis / Devil Flower Mantis Live at AN CLUB!

Heavy, γκρουβάτο Rock n’ Roll που απογειώνει τις αισθήσεις και ξυπνάει και τις πιο κρυφές επιθυμίες! Οι KNOCK NEVIS, BUS & DEVIL FLOWER MANTIS, έρχονται με μοναδικό σκοπό να ξεγυμνώσουν κάθε αλήθεια τους! Μην το χάσεις…!

https://www.facebook.com/events/233022090870851/

Bus the unknown secretary

Τετραμελής Heavy Rock n’ Roll μπάντα από την Αθήνα. Περισσότερο γνωστοί ως BUS: Aρχικά: Β για Bus, U για Unknown και S για Secretary.

Επηρεασμένοι από τις δεκαετίες των 60s-70s-80s και 90s όπως: οι Beatles, MC5, οι Stooges, ο Alice Cooper, οι Sex Pistols, Iron Maiden, Judas Priest, Mercyful Fate, Sepultura, Entombed, The Melvins, Nirvana, Electric Wizard, Orange Goblin και πολλοί άλλοι.

Το συγκρότημα είναι ενεργό από το 2011 με δύο EPs και ένα πλήρες άλμπουμ, “The Impious Tapes”, “The Cross” EPs (2014), “The Unknown Secretary” LP (2016).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η μπάντα σημειώνει ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και εκτός των συνόρων, στη Σόφια (BG).

Στο παρελθόν έχουν ανοίξει ως special guests για τους Orchid (USA) και για τους Uncle Acid & The Deadbeats (UK), τελευταία επίσημη εμφάνιση τους στο Athens Desertfest 2017. Επί του παρόντος έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο άλμπουμ τους το οποίο θα εκδοθεί σύντομα και δηλώνουν υπεύθυνα ότι είναι έτοιμοι να ξαναγυρίσουν στο δρόμο.

Knock Nevis

Rock ‘n’ roll power τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017. Στην αρχή η φάση είχε ξεκινήσει στη λογική ενός project με κιθάρες και τύμπανα, μετά προστέθηκαν μπάσο και φωνητικά και το πράγμα πήρε τον δρόμο του.

Αποτελούμαστε από το Jorgo (Korsikov) στο μπάσο και το μικρόφωνο, τον Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) στην κιθάρα και τον Jerry (Disconnected) στα τύμπανα.

Σκοπός μας ήταν εξαρχής η έκφραση μέσα από διαφορετικές φόρμες.. Βρήκαμε και το κατάλληλο όνομα, που μας έκανε το κλικ – πήραμε το όνομα του μεγαλύτερου supertanker που φτιάχτηκε ποτέ– και το ταξίδι ξεκίνησε. Με την στήριξη του smoking community, πραγματοποιήσαμε τις πρώτες εμφανίσεις στο σανίδι και μπαίνουμε δυναμικά να στρώσουμε τα επόμενα μονοπάτια μας.

Devil Flower Mantis

Ιs a heavy psych group from Athens, Greece formed in 2016. Main music influences include bands like Black Sabbath, Kyuss, Monster Magnet, Fu Manchu, Alice in Chains, Soundgarden.

The band members have been involved in various heavy rock projects in the past including bands like Contra Limit, Spacement, Bonze’s Fuel and others. At the moment, they are working on their debut album expected to be released within 2018.

------------------------------------------------------------------------------------------

Poster Fuzz ink.

Είσοδος: 6€E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read