Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 13:22 Γράφτηκε από: 

Ακυρώνεται η εμφάνιση των LONDON GRAMMAR στο RELEASE ATHENS

Λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, οι London Grammar ακυρώνουν την εμφάνισή τους στην 1η ημέρα του Release Athens, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη συμμετοχή του Rag‘n’Bone Man, της Kid Moxie και άλλων ονομάτων που θα ανακοινωθούν.

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση από το Release Athens 2018 για την 1η ημέρα (31/5):

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Πριν από λίγο, ενημερωθήκαμε από το management των London Grammar πως, λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα (31/5) και Ισραήλ (29/5).

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, για τις οποίες θα ενημερώσουμε άμεσα.

Η πρώτη ημέρα του Release Athens 2018, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 31 Μαΐου με τη συμμετοχή του Rag’n’Bone Man και άλλων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ συνεχίζεται κανονικά και διαμορφώνεται ως εξής:

Για τις 31 Μαΐου, και μέχρι την ανακοίνωση νέων ονομάτων, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 25 ευρώ (μονό) και 45 ευρώ (διπλό).

Για την 1η (Thievery Corporation, UB40 feat Astro & Mickey, Golan, Angelika Dusk) και τη 17η Ιουνίου (Jamiroquai, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Sillyboy’s Ghost Relatives, Σtella), η τιμή παραμένει στα 43 ευρώ (μονό) και 80 ευρώ (διπλό).

Για το τριήμερο εισιτήριο, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 90 ευρώ.

Για τους φίλους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και ανακοίνωση το συντομότερο δυνατό.

Για την έγκυρη ενημέρωσή σας, επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens.

Πληροφορίες στον αριθμό 210 3450817, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Το email επικοινωνίας είναι το: info@releaseathens.gr

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υποστήριξή σας προς το φεστιβάλ.

Release Athens 2018

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ίδιας της Hannah Reid, στα ελληνικά και τα αγγλικά:

“Γεια σε όλους,

Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο shows που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο shows μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα.

Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Με όλη μου την αγάπη,

Hannah”

“Hello Everyone,

I’m so so sorry to say that we are having to cancel our two shows in Israel and Greece at the end of May.

Towards the end of the European tour last year I was suffering with reoccurring tonsillitis but I had been feeling unwell for some time. When we came home from the tour, I found out that I actually had glandular fever and hadn¹t realised. The virus can affect your tonsils and, eventually, I had to have an operation to get mine removed. I thought I would bounce back to my usual self again after the operation but, sadly, I’m still suffering from the other side effects of glandular fever.

I’m completely devastated to be letting people down but, not playing these two shows gives me the time I need to fully recover. I know it’s disappointing but, it’s for the best in the long run and I hope we can make it up to you soon.

Once again, I’m really sorry, we really appreciate all your support and understanding.

All my love

Hannah x”



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι SOFI TUKKER στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι Sofi Tukker φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εντυπωσιακό τους σόου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran.

  • Και δεύτερη ημερομηνία για τους CIGARETTES AFTER SEX στο Κλειστό του ΟΑΚΑ

    Μετά από το sold out της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, οι ξεχωριστοί Cigarettes After Sex θα εμφανιστούν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

  • Οι TRAMHAUS στο RELEASE ATHENS

    Έτοιμοι να αποτελέσουν το επόμενο πολυσυζητημένο όνομα του ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, οι Tramhaus θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο πλευρό των Pulp, The Smile και Ride στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι CIGARETTES AFTER SEX στο Κλειστό του ΟΑΚΑ

    Η ξεχωριστή ambient pop κολεκτίβα των Cigarettes After Sex έρχεται την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, για να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό.