25Σεπτεμβρίου2023

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 13:37 Γράφτηκε από: 

Οι VERMINGOD, FORAY BETWEEN OCEAN και AETHERIAN σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Οι Vermingod, Foray Between Ocean και Aetherian εμφανίζονται το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Silver Dollar στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 1 Απριλίου στο Stage Club στη Λάρισα.

Δελτίο Τύπου

Μετά την μεγάλη επιτυχία του #ThisIsHell στην Αθήνα και στο Temple Athens, οι 3 μπάντες φτιάχνουν βαλίτσες και ταξιδεύουν σε δύο πόλεις να επιβεβαιώσουν πια, πως η κόλαση μεταφέρεται και οι φλόγες τις είναι καυτές και μπορούν να κάψουν και να καταστρέψουν τα πάντα στο διάβα τους.

Με την δίψα του κοινού για την σχεδόν sold out συναυλία της Αθήνας, οι Vermingod, οι Foray Between Ocean και οι Aetherian προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από τον ακραίο χώρο, συνεχίζουν την συνάντηση κορυφής, το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Silver Dollar στην Θεσσαλονίκη  (Εθ. Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη 546 21) και 1η Απριλίου (όχι δεν είναι ψέμα) στο Stage club στην Λάρισα (Ήρας 21, Λάρισα 412 22) με σκοπό να μεταφέρουν την βαριά ηχητική κόλαση που τελικά οδήγησε σε παροξυσμικό headbanging και αδυσώπητο moshing την Αθήνα. Εσύ μπορείς να το αντέξεις;

Το #ThisIsHell θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις.

Οι Πατρινοί υπερηχητικοί κάφροι Vermingod, χάρη στο αριστουργηματικό “Whisperer of the Abysmal Wisdom”, κέρδισαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολυάριθμες συναυλίες για τη προώθησή του, ανάμεσα στις οποίες και αυτή στο πλευρό των death metal υπερηρώων Dying Fetus.

Οι Foray Between Ocean, με το παρθενικό “Depression Neverending” παρουσίασαν ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο που προσμειγνύει το death metal, deathcore με το post metal, τον ακραίο ήχο και τα συμφωνικά στοιχεία, γεγονός που τους προσέφερε άμεση αναγνώριση από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Οι σκοτεινοί melodic death metallers Aetherian συμπληρώνουν το κολασμένο puzzle, υποσχόμενοι ένα από τα αξιομνημόνευτα live shows τους, με υλικό -εκτός των άλλων- από το επερχόμενο ντεμπούτο τους, με τίτλο “The Untamed Wilderness” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

***

SUPPORTED BY:

• Uncle Chroni’s tattoo and body piercing: www.facebook.com/UncleChronisTattoo | www.unclechronis.com

• Zaranikas Music Store: www.facebook.com/zaranikasmusicstore | www.zaranikas.gr

• Spreading Dysphoria Industries: www.facebook.com/SpreadingDysphoria

 ***

BAND LINKS:

• Vermingod: www.facebook.com/Vermingod

• Foray Between Ocean: www.facebook.com/ForayBetweenOcean | www.foraybetweenocean.com

• Aetherian: www.facebook.com/Aetherianband

***E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter