29Μαρτίου2024

Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 16:00 Γράφτηκε από: 

Οι BEGGARS επιστρέφουν στο Αn Club

Οι Beggars επιστρέφουν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Αn Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Lazy Man’s Load και οι Adam.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

To παλιομοδίτικο power trio των BEGGARS, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ανακινήσει τα μουσικά νερά της χώρα μας, επιστρέφει στο υπόγειο της Σολωμού!

damage 8 € - starts 21:00

https://www.facebook.com/events/169064430527859/

DISCOGRAPHY

2011: “BACK TO BASICS…”: The band’s first full length album featuring the hit single “Dove” that helped the band reach the Greek rock map.

2013: “THE TRUTH”: The band’s second album that was embraced by the public, resulting in a massive Greek and Cypriot tour of more than 90 gigs.

2014: “DESPERATE ROCK ‘N’ ROLL”: The band’s third album continuing the success of “The Truth” resulting in the second Greek-Cypriot tour of more than 70 gigs.

2015: “DEVIL’S HIGHWAY”: 4rth release for BEGGARS was distributed by METAL HAMMER Greece throughout the country, reaching this way platinum status selling over 12.000 copies.

2016: “IT’S ALL ABOUT ROCK ‘N’ ROLL 2010-2015”: By Records On Top for Greece. Compilation album.

The band has shared the stage with acts such as: THIN LIZZY, ERIC BURDON, THE GODFATHERS, Red Fang and has participated in festivals such us: OUT & LOUD Festival 2016 (Geiselwind/Germany), DESERTFEST Athens 2016, ROCKWAVE Festival, Anti-Racist Festival, RESISTANCE Festival.

The band currently is working on the new material for it’s 5th upcoming album which is due to be released on 2018.

It’s all about Rock ‘n Roll!!!

Lazy Man’s Load

Οι Lazy Man’s Load (aka LML) παίζουν swampalyptic rock, και ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2016, από τον Sevas (κιθάρες) και τον Chow (μπάσσο). Το line-up της μπάντας συμπληρώθηκε από τους Roxx (φωνή, στίχοι), Pani (Drums), και πρόσφατα από τον Johnny Fixx (κιθάρες).

Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους με τίτλο “Start Breathing” τον Σεπτέμβρη του 2017 και στο Mini-tour που έκαναν σαν support των Skandal, κέρδισαν αμέσως την καρδιά του κοινού. Οι LML θα παίξουν στο επερχόμενο event Agiannas Musik-Fest σαν support στους Sober on Tuxedos και τους Big Noise Attack.

Adam

Οι ADAM (ΛΔΛΜ) είναι μια alt rock μπάντα που σχηματίστηκε στο Πέραμα το 2012. Με τη μουσική τους προσπαθούν να ενώσουν όλα τα φάσματα του σκληρού ήχου. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορία τους “MOON”.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter