18Απριλίου2024

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 18:10 Γράφτηκε από: 

Το νέο βίντεο των NAXATRAS

Λίγο πριν από την αποψινή (21/1) συναυλία στο πλευρό των 1000mods στο Piraeus 117 Academy, οι Naxatras έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο για το “Pulsar 4000”.

Δελτίο Τύπου

Οι Θεσσαλονικείς psychedelic rockers Naxatras έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο official video τους, για το τραγούδι “Pulsar 4000” από το EP του 2016.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Το video σκηνοθετήθηκε από την Έλενα Κοντέλα, το animation έγινε από τον Χάρη Κουντούρη (Need, Poem κ.α.) και τα σκίτσα από τους Skitsos και Chris RW (υπευθύνους και για τα εξώφυλλα του σχήματος) ενώ η παραγωγή είναι της Midnight Pictures (www.midnightpictures.eu).

Υπενθυμίζουμε πως οι Naxatras εμφανίζονται ζωντανά στην Αθήνα απόψε (Σάββατο 21 Ιανουαρίου) μαζί με τους 1000mods στο Piraeus Academy.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία μπορείτε να μάθετε στο event page της εκδήλωσης στο facebook: https://www.facebook.com/events/265456827188840

Ακολουθήστε τους Naxatras στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος: https://www.facebook.com/naxatras


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι OZRIC TENTACLES και οι NAXATRAS σε δύο co-headline εμφανίσεις

    Η vintage και η νέα γενιά του ψυχεδελικού ήχου συναντιούνται στις co-headline εμφανίσεις των Ozric Tentacles και των Naxatras, την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club και το Σάββατο 20 Απριλίου στο Mύλος Club, με opening act τους Silas & Saski.

  • Οι NAXATRAS στο Gagarin 205

    Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για να δουλέψουν πάνω σε νέες συνθέσεις, οι Naxatras ξεκινούν το νέο σκέλος της περιοδείας τους το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από την Αθήνα και το Gagarin 205, ενώ μαζί τους θα βρεθούν οι Steams για την πρώτη φθινοπωρινή τους συναυλία.

  • 10 χρόνια Made of Stone Productions στο Eightball Club

    Η Made of Stone Productions γιορτάζει τα 10 της χρόνια με ένα συναυλιακό διήμερο, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Eightball Club.

  • Το line-up του STREET MODE FESTIVAL στη Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκε το line-up του Street Mode Festival που πραγματοποιείται στις 23-25 Σεπτεμβρίου στο Sonik Arena της Θεσσαλονίκης.

  • A photobook for the NEW LONG FEST 2022

    “Κάπου σ’ έχω ξαναδεί...”.


Newsletter