01Οκτωβρίου2022

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 12:34 Γράφτηκε από: 

Αλλαγή χώρου και ώρες εμφάνισης για το SMOKE THE FUZZ FEST - Post-mortem edition

Στο Vox θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6 Νοεμβρίου) το Smoke the Fuzz Fest – Port-mortem edition, με τη συμμετοχή των Russian Circles & Helen Money και Cult of Luna w/ Julie Christmas.

Δελτίο Τύπου

Η Smoke the Fuzz Gigs ανακοινώνει πως το διήμερο του Post-mortem edition του Smoke the Fuzz Fest θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Vox (Ιερά Οδός 16, Γκάζι).

Πρόθεση της Smoke The Fuzz Gigs είναι να διατηρήσει τα υψηλά standards των ζωντανών εμφανίσεων τόσο των Russian Circles & Helen Money όσο και των Cult Of Luna w/ Julie Christmas, έτσι ώστε να μην υπάρχουν εκπτώσεις στο οπτικοακουστικό θέαμα που παρουσιάζουν οι δύο μπάντες.

Η εν λόγω αίθουσα επιτρέπει την πιστή τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ αντάξιου των δύο ονομάτων. 

Τα ήδη προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

Το πρόγραμμα του διημέρου διαμορφώνεται ως εξής:E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter