29Μαρτίου2024

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 15:52 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου από τους BIRTHDAY KICKS στο Stage Club

Οι Birthday Kicks παρουσιάζουν το full-length ντεμπούτο τους “Black Echo Trap” το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Stage Club της Λάρισας. Μαζί τους, οι Screaming Fly.

Δελτίο Τύπου

Οι Birthday Kicks παρουσιάζουν ζωντανά την πρώτη τους ολοκληρωμένη κυκλοφορία Black Echo Trap στην πόλη τους, τη Λάρισα, και στο Stage από το οποίο πρωτοξεκίνησαν με αυτό το όνομα.

Μετά από την αναπάντεχη αποδοχή του δίσκου και τις πολύ καλές κριτικές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, οι Birthday Kicks ξεκινούν μια σειρά συναυλιών από την έδρα τους παίζοντας όλα τα κομμάτια του δίσκου, αλλά και καινούρια που σκοπεύουν να ηχογραφήσουν μέσα στο 2016.

Μαζί τους, καλεσμένοι από την Αθήνα, οι Screaming Fly με το εκρηκτικό και μανιασμένο τους rock’n’roll. Με ιστορία μεγαλύτερη από 15 χρόνια στην underground σκηνή της Αθήνας, με δυο δίσκους στο ενεργητικό τους κι έναν τρίτο να ετοιμάζεται, οι Screming Fly έρχονται για πρώτη φορά στη Λάρισα για να μοιραστούν για δεύτερη φορά τη σκηνή με τους φίλους Birthday Kicks, μετά το κοινό τους live στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2015.

Ζέσταμα και αποτελείωμα από την ομάδα Heavy Lifting CLV που θα αναλάβει το DJ set.

Με την υποστήριξη του Snuff Tobacco Store.

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 5 ευρώ



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Συναυλία Αλληλεγγύης στη Γεωπονική Σχολή

    Οι Στίχοιμα, Bazooka, Fundracar, Αντίδραση, Lost Bodies, Screaming Fly, Ανώμαλα Ρίμματα, Ραμμένος Άσσος, Μήτσος Fer de Lance και Φάκα συμμετέχουν στη Συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται για τους Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στη Γεωπονική Σχολή.

  • Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER w/ The Screaming Fly @ Τεχνόπολη

    Δεν ξέρω πόσα live θα δούμε ακόμα υπό αυτό το καθεστώς, με καθήμενους, αποστάσεις και τα γνωστά, σίγουρα όμως αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο της covid εποχής.

  • Οι NIGHTSTALKER επιστρέφουν ηλεκτρικά στην Τεχνόπολη

    Οι Nightstalker επιστρέφουν ηλεκτρικά την Παρασκευή 2 Ιουλίου στην Τεχνόπολη, σε ένα live αφιερωμένο στη μνήμη του Dee Lord. Τη συναυλία ανοίγουν οι Screaming Fly.

  • Τα opening acts των MURDER CAPITAL στο Death Disco

    Οι Screaming Fly και οι Church of the Sea ανοίγουν τη συναυλία των Murder Capital, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Death Disco.

  • Το line-up του ZIRIA MUSIC FESTIVAL

    Ανακοινώθηκαν το line-up και όλες οι λεπτομέρειες για το Ziria Music Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 29-31 Αυγούστου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, με ελεύθερη είσοδο και κατασκήνωση.


Newsletter