22Οκτωβρίου2021

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 22:05 Γράφτηκε από: 

BREATH AFTER COMA και SUN, RAIN IN LIFE στο Death Disco

Οι Breath After Coma και οι Sun, Rain in Life μοιράζονται την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου τη σκηνή του Death Disco.

Δελτίο Τύπου

Reflections present

BREATH AFTER COMA & SUN, RAIN IN LIFE live

Στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: 5 ευρώ

Τα δύο φιλικά προσκείμενα μεταξύ τους alternative / grunge rock σχήματα των Breath After Coma και Sun, Rain in Life, συναντιούνται στη σκηνή του Death Disco, για μία μοναδική βραδιά, γεμάτη γκρουβάτους ροκ ρυθμούς και υψηλή on stage ενέργεια, στοιχεία χαρακτηριστικά των –σχεδόν παράλληλων- πορειών αυτών των ποιοτικών μουσικών συνόλων που κάνουν όλο και πιο αισθητή την παρουσία τους, στο εγχώριο underground.

-BREATH AFTER COMA-

Οι alternative rockers Breath After Coma ξεκίνησαν τα  jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι «οργανικό», κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Χωρίς edits, χωρίς ακραία επεξεργασία και χωρίς επιτηδευμένο attitude, το Αθηναϊκό κουαρτέτο αποδίδει τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, στουντιακά αλλά και στη σκηνή, έχοντας ως προτεραιότητά του τη διάδοσή της και τη μεταφορά αυτής της ενέργειας στο κοινό.

Έχοντας οργώσει την ελληνική επικράτεια για συναυλίες και έχοντας εμφανιστεί στο πλευρό των Black Rainbows (IT) και The Re-Stoned (RU), μεταξύ άλλων, οι Breath After Coma πάντα καταφέρνουν να ξεσηκώνουν και να αναστατώνουν το κοινό με το γκρουβάτο υλικό τους και το γήινο attitude τους, εφάμιλλο της ποιοτικής και διαρκώς ανοδική πορείας τους.

Έτσι και τώρα, για άλλη μια φορά, ανεβαίνουν στη σκηνή του Death Disco μαζί με τους φίλους τους Sun, Rain in Life, για να μοιραστούν μαζί σας την βαθύτατα επηρεασμένη από το Αμερικάνικο rock και εμποτισμένη με την stadium friendly  νοοτροπία και ατμόσφαιρα των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers, μουσική τους.

-SUN, RAIN IN LIFE-

Η κυκλοφορία του ντεμπούτο full length album “96/4” τον Οκτώβριο του 2015, έσυρε τον χορό της έντονης και ποιοτικής παρουσίας των alternative grunge rockers Sun, Rain in Life, που αποτελούν τη συνέχεια του προηγούμενου πονήματος των αδερφών Γκιόρδα, των γεννημένων στα 90’s, local grunge rock heroes Teenage Angst.

Μέσα στη σεζόν, έχουν καταφέρει να εμφανιστούν στο Defcon Festival, αλλά και να πραγματοποιήσουν mini tour στην ελληνική επικράτεια, στο πλευρό των Αμερικανών punk rockers Barb Wire Dolls, καταφέρνοντας να παρουσιάζονται κάθε φορά και πιο βελτιωμένοι, αποδεικνύοντας έτσι πως αποτελούν μία ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο εναλλακτικό ήχο.

Η παραγωγή του θρυλικού sound engineer Steve Evetts αλλά και η διαρκής ροπή τους προς την εσωτερική αναζήτηση, όπως αυτή εκφράζεται μέσω των στίχων και της μουσικής τους, είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του “96/4”, που καταδεικνύουν την αφοσίωση και την καλλιτεχνική αξία αυτού του ιδιαίτερου κουαρτέτο, που –όπως φαίνεται- ήρθε για να μείνει.

LINKS:

· Event page: www.facebook.com/events/1684312138509777

· Breath After Coma: www.breathaftercomaband.com | www.facebook.com/breathaftercomaband

· Sun, Rain in Life: www.sunraininlife.com | www.facebook.com/sunraininlife

· Death Disco: www.facebook.com/deathdiscoathens

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

· Reflections: azrael7488@gmail.com

· Death Disco: leo_skiadas@yahoo.grE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter