19Οκτωβρίου2021

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 09:18 Γράφτηκε από: 

5η ΓΙΟΡΤΗ CIRCULO COOPERATIVA στην Παραλία Καραθώνας

Με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Λεωνίδα Μπαλάφα, των Big Nose Attack, της Μαρίας Κηλαηδόνη και του Πάνου Μπίρμπα πραγματοποιείται την Παρασκευή 21 Αυγούστου η 5η Γιορτή Circulo Cooperativa στην Παραλία Καραθώνας.

Δελτίο Τύπου

«Αν δεν φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις…»

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 το Circulo Cooperativa, παρουσιάζει την «5η Γιορτή Circulo Cooperativa» στην ελεύθερη (για όσο… και πάλι) παραλία της Καραθώνας.

Σε πείσμα των ημερών, κόντρα στην μιζέρια και τον μαρασμό που καταβάλει τις περισσότερες απόπειρες οργάνωσης οποιασδήποτε πολιτιστικής έκφρασης, απαντάμε με την μεγαλύτερη αυτό-οργανωμένη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!

Με ώθηση από τους χιλιάδες ανθρώπους που συμμετέχουν μαζικά κάθε χρονιά υποστηρίζοντας έμπρακτα την πραγματοποίηση της Γιορτής, ετοιμάζουμε ένα μουσικό καταιγισμό ανάλογο των παλαβών εξελίξεων και σας περιμένουμε όλους να κρατήσουμε την φλόγα ζωντανή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Big Nose Attack, η Μαρία Κηλαηδόνη με τον Πάνο Μπίρμπα αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα…

Και όπως πάντα…για πάντα…. με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Υ.Γ. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, συμπαραστεκόμαστε στις αυτό-οργανωμένες δομές αλληλεγγύης της περιοχής μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των Δικαστικών φυλακών Ναυπλίου θα είναι μαζί μας στην παραλία της Καραθώνας. Συμβάλλουμε δυναμικά στην δράση τους όσοι και όπως μπορούμε.

http://www.circulo.gr/

https://www.facebook.com/MiltosPashalidis

https://www.facebook.com/leonidasbalafas

https://www.facebook.com/thebignoseattackE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter