28Μαρτίου2024

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 19:32 Γράφτηκε από: 

VINYL ON THE BEACH @ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Παραλία Μοσχάτου

Με αφορμή τα 15 χρόνια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, πραγματοποιείται στην Παραλία Μοσχάτου το Vinyl on the Beach, από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Δελτίο Τύπου

VINYL ON THE BEACH @ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – 15 ΧΡΟΝΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

VINYL ON THE BEACH! Ένα μεγάλο κύμα φέρνει χιλιάδες βινύλια στην μεγάλη παραλία του Μοσχάτου στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής!

Για πρώτη φορά ένα Παζάρι Δίσκων δίπλα στο κύμα κλείνει το μάτι στους εραστές του αυθεντικού ήχου, που μαζί του μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Ένα ραντεβού στην πλαζ με τους αθεράπευτους συλλέκτες βινυλίου, αλλά και τη νέα γενιά που ανακαλύπτει τον ήχο τους.

Ιδιώτες και γνωστά δισκοπωλεία αλλά και χειροτέχνες που “ακουμπούν” με την τέχνη τους στον ήχο του βινυλίου, γίνονται ένα με την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που γιορτάζει φέτος τα πρώτα 15 χρόνια της!

Το VINYL ON THE BEACH σας περιμένει δίπλα στο κύμα και λίγα μέτρα από την κεντρική σκηνή όπου θα εμφανιστούν, με ελεύθερη είσοδο, 30 σημαντικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα (Μιχάλης Δέλτα, Marsheaux, Μίκρο, D3STAB1L1ZED, Koza Mostra, Pop Eye, Universal Trilogy, Blend Mishkin & BNC aka Bossy Ride, Vinyl Suicide, Idra Kayne, Word Of Mouth & DJ MODE, Yinca & The Fuzics κ.α.) που θα φέρουν κοντά μας τον ήχο της πόλης ενώ θα χτυπά δυνατά ο ήχος της καρδιάς μας, ο αξεπέραστος ήχος του βινυλίου για τρεις ημέρες την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Τα live θα αρχίζουν περίπου στις 6 το απόγευμα και θα διαρκούν ως τς 2 μετά τα μεσάνυχτα (19/6 και 20/6) και το Σάββατο με πολλές εκπλήξεις αγαπημένων καλλιτεχνών έως 6 το πρωί της Κυριακής. Παράλληλα θα λειτουργεί το VINYL ON THE BEACH, με ελεύθερη είσοδο, που θα μας περιμένει και τις τρεις μέρες από νωρίς το απόγευμα κάτω από την τέντα! Ραντεβού εκεί !!!!!!!

Συναυλίες, Βινύλια, Εκθέσεις, θεματικές δράσεις, γευσιγνωσία, με ελεύθερο Camping & Parking 19-21 Ιουνίου στην Παραλία Μοσχάτου!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ στο VINYL ON THE BEACH: Γιάννης Αλεξίου 6946-052761

ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ LIVE

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ / 19th of June

Ώρα έναρξης 17:30

Pre-event/ LARA EIDI / THE BOW / BIOTECH / SOLAR MONKEYS / DUSK / VINYL SUICIDE / POP EYE / IDRA KAYNE / THE MIGHTY N / UNIVERSAL TRILOGY και εκπλήξεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ / 20th of June

Ώρα έναρξης 17:30

Pre-event /  THE VRASTAZ / SMA RAG DA/ ANGELO DEEJAY + DA MIKE / WORD OF MOUTH & DJ MODE / YINCA &THE FUZICS / RSN & ESTERINA / PALOV / KOZA MOSTRA / BLEND MISHKIN & BNC aka BOSSY RIDE /FUNKANIZER και εκπλήξεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ / 21st of June

Ώρα έναρξης 17:30

Pre-event/ Εκδήλωση για την ΑΛΚΥΟΝΗ / ΞΕΝΙΑ & ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ / ECHO TRAIN / MARSHEAUX / MIKRO /D3STAB1L1ZED / LILIS BROS / CLEOPATRA FYNTANIDOU / HIOR CHRONIC / MIKAEL DELTA / FOTONOVELA / JOJO και εκπλήξεις

https://www.facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr?fref=nf

Georges Perot

Head of European Network Development

Secretary General and Member of the Board / A.I.S.B.L. "Fête Européenne de la Musique" / N.P.O. "European Music Day Association"

www.europeanmusicday.eu

National Coordinator of the European Music Day (Hellenic Branch)

Managing Director and Member of the Board / N.P.O. M.E.S.O. Music Events

www.europeanmusicday.gr

www.facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

https://twitter.com/EMD_Greece

Athens Liaison Office: +30 211  705 1061

Skype: Georges Perot (dog-i-vandog)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read


Newsletter