18Απριλίου2024

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 19:19 Γράφτηκε από: 

Supporting act στους Morcheeba: Cayetano feat. DJ Booker!

Όπως ανακοινώθηκε από την Detox Events, ο Cayetano με τον DJ Booker θα είναι το supporting αct στην επερχόμενη συναυλία των Morcheeba στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

GAGARIN 205

MORCHEEBA

+

CAYETANO SOUNDSYSTEM feat. DJ BOOKER

Ο Cayetano και το Soundsystem του με τον DJ Booker θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία των Morcheeba στο Gagarin στις 14 Δεκεμβρίου.

Έχοντας κυκλοφορήσει πέντε δίσκους που κέρδισαν κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο Cayetano είναι μια ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη που έχει πραγματικά ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας. Έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες και σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της συναυλίας έχει ως εξής:

20.00 Έναρξη προσέλευσης

21.30 Cayetano Soundsystem feat. DJ Booker

22.30 Morcheeba

Εισιτήρια

Προπώληση: 25 Ευρώ, 28 Ευρώ στα καταστήματα Public, το www.ticketarena.gr και το www.viva.gr

Ταμείο: 30 Ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 210 9611118

*********

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Morcheeba επιστρέφουν στην Αθήνα!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φωνή της Skye Edwards πάνω στους λατρεμένους ήχους των αδερφών Godfrey σε μια και μοναδική συναυλία στο Gagarin 205.

Συνδυάζοντας την trip-hop με την pop με τον ιδιαίτερο τρόπο τους, οι Morcheeba μας πρόσφεραν τραγούδια όπως τα “Blindfold”, “Rome Wasn’t Built In A Day”, “The Music ThatWe Hear”, “Enjoy The Ride”, “The Sea”, “Otherwise” που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και τους χάρισαν τον τίτλο ενός από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα από τα 90ς έως σήμερα: 18 χρόνια καριέρας, εκατομμύρια πωλήσεις, πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι και πολυπληθές συναυλιακό κοινό σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η νέα τους περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους “Head Up High”, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει συνεργασίες με εξαιρετικά ονόματα, όπως οι Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks, Ana Tijoux και Nature Boy.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Το line-up του ZIRIA FESTIVAL

    Ανακοινώθηκε το line-up του Ziria Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 25-27 Αυγούστου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.

  • Οι MC YINKA + DJ BOOKER live στο Six D.O.G.S

    Οι MC Yinka & DJ Booker παρουσιάζουν το άλμπουμ τους “Night Lights” το Σάββατο 9 Απριλίου στο Six D.O.G.S. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Twinsanity και η Irene.

  • Οι MC YINKA και DJ BOOKER στον πρώτο τους κοινό δίσκο

    Ο MC Yinka και ο DJ Booker παρουσιάζουν τον πρώτο τους κοινό δίσκο με τίτλο “Night Lights”.

  • To official documentary του RELEASE ATHENS 2019

    Το Release Athens έδωσε στη δημοσιότητα το official documentary του περασμένου καλοκαιριού, λίγο πριν την ανακοίνωση του line-up για το 2020.

  • Το official aftermovie του RELEASE ATHENS 2019

    Στη δημοσιότητα δόθηκε το official aftermovie του Release Athens 2019, στο οποίο συμμετείχαν οι Iggy Pop, Damian Marley, Manowar, Alice in Chains, Cypress Hill, Hozier, Disturbed, Clutch, New Order και πολλά ακόμη ονόματα.


Newsletter