29Απριλίου2024

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 17:24 Γράφτηκε από: 

Οι PERKELE για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

Έχοντας αναγνωριστεί εδώ και τρεις δεκαετίες ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην punk rock μουσική, οι Perkele επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Κύτταρο και το Σάββατο 27 Απριλίου στο Μύλος Club, με special guests τους Beggar Belief.

Δελτίο Τύπου

H Made of Stone Productions περήφανα παρουσιάζει

PERKELE [SWE] LIVE IN GREECE!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE STAGE, ΑΘΗΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΜΥΛΟΣ CLUB, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Special guests: Beggar Belief

Ο Πέρκελε στη φινλανδική μυθολογία ήταν θεός των κεραυνών ενώ στα μεταγενέστερα χρόνια της χριστιανικής επικράτησης, ταυτίστηκε με τον Σατανά. Σήμερα, η λέξη "perkele" χρησιμοποιείται ως βρισιά ενώ εδώ και 3 δεκαετίες είναι συνώνυμη της σπουδαιότερης cross-genre punk-rock μπάντας που έχει βγάλει η Σκανδιναβία.

Οι Perkele σχηματίστηκαν το 1993 στο Gothenburg κι έκτοτε έχουν αναγνωριστεί σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην punk rock μουσική, περιοδεύοντας ακατάπαυστα με συμμετοχές ως headliners στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά festival του είδους και όχι μόνο, ενώ πιθανότατα είναι η μπάντα εκτός metal σκηνής με τους περισσότερους metalheads fans.

Ο ήχος τους απόλυτα αναγνωρίσιμος. Εθιστικό punk-rock γεμάτο ξεσηκωτικά singalongs αλλά και heavy-metal περάσματα και riffs, με επιρροές από Oi!, ska, Σουδική folk, και φυσικά 70s British punk, ενώ με τους στίχους τους στέλνουν μηνύματα ενάντια στον ρατσισμό, την βιομηχανία όπλων, τον καπιταλισμό, τον πόλεμο κλπ. κρατώντας παράλληλα ξεκάθαρη θέση κατά των ναρκωτικών.

Έχοντας οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια μια αμοιβαία σχέση αγάπης, επιστρέφουν στη χώρα μας για δυο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που εγγυημένα θα εξελιχθούν σε γιορτές ξέφρενου χορού και παθιασμένων singalongs.

Μια παραγωγή της Made of Stone Productions

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE STAGE, ΑΘΗΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΜΥΛΟΣ CLUB, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Special guests: Beggar Belief

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

-- Περιορισμένη Προπώληση: 16€

-- Προπώληση: 18€

-- Ταμείο: 20€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

-- More.com - https://www.more.com/music/perkele-swe-live-in-greece/

-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

-- Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

-- Rhythm Records (Αθήνα)

-- Metal Era (Αθήνα)

-- The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη) 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read


Newsletter