Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 12:00 Γράφτηκε από: 

Οι GOD IS AN ASTRONAUT στο Gagarin 205

Οι δημοφιλείς Ιρλανδοί post-rockers God Is an Astronaut επιστρέφουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, για μία εμφάνιση στο Gagarin 205 Live Music Space.

Δελτίο Τύπου

29.09.2023

Gagarin 205

GOD IS AN ASTRONAUT

Οι God Is An Astronaut έρχονται στο Gagarin για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Το 2022 βρίσκει τους God Is An Astronaut να έχουν συμπληρώσει δύο δεκαετίες πορείας. Στο μακρύ ταξίδι τους και μέσα από τα 10 άλμπουμ τους και τις πολλές περιοδείες τους, έχουν γίνει συνώνυμο του post-rock και έχουν καθιερωθεί ως μια από τις κορυφές του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Σίγουρα η πιο δεμένη post-rock μπάντα εκεί έξω, οι God Is An Astronaut ξεχωρίζουν γιατί δεν εμμένουν τόσο στο σήμα κατατεθέν της σκηνής (την διαρκή εναλλαγή ανάμεσα στην ησυχία και την ένταση). Αντίθετα, ο δικός τους τρόπος είναι η διαρκής και ολοένα διαφοροποιούμενη κίνηση της μελωδίας (βλ. Tangerine Dream), έχοντας πάντα όμως ως βάση τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή οι κιθάρες και τα συνθεσάιζερς τους δημιουργούν αυτόν τον περίφημο, μεγαλειώδη “τοίχο” τους.

20 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους “The End Of The Beginning”, οι God Is An Astronaut παραμένουν μια μεγάλη μπάντα που απλά είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

27 ευρώ (early bird), 29 ευρώ, 32 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, Media Markt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Δισκοκριτική: GOD IS AN ASTRONAUT - “Ghost Tapes #10”

    Με βάση τις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές, πίστευα ότι οι Ιρλανδοί θα συνεχίσουν και τώρα στα γνώριμα - αγαπημένα μεν, επαναλαμβανόμενα δε - μονοπάτια, παρόλα αυτά φαίνεται κάτι να έχει αλλάξει.

  • Ανταπόκριση: GOD IS AN ASTRONAUT w/ Head On @ Fuzz Club

    Υπό άλλες συνθήκες, τώρα θα μιλούσαμε για μία ακόμη επέλαση ενός από τα κορυφαία συγκροτήματα από καταβολής post-rock, όμως υπήρξαν δύο παράγοντες που μείωσαν κατά πολύ την αξία της συγκεκριμένης εμφάνισης.

  • Οι ώρες εμφάνισης για τις συναυλίες των GOD IS AN ASTRONAUT σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τις συναυλίες των God Is an Astronaut, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Fix Factory of Sound και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club, τις οποίες ανοίγουν οι Once Upon a Winter και οι Head On αντίστοιχα.

  • Οι GOD IS AN ASTRONAUT επιστρέφουν στην Ελλάδα

    Οι God Is an Astronaut έρχονται με τον νέο τους δίσκο “Epitaph” την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Fix Factory of Sound και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club.

  • Ανταπόκριση: GOD IS AN ASTRONAUT w/ Sugar Factory @ Fix Factory of Sound

    Αρχή για τα φθινοπωρινά live, και πρώτη για φέτος με τους God Is an Astronaut στο Fix Factory of Sound. Με τους Ιρλανδούς, έχω μια ιδιαίτερη σχέση, πιο πολύ κυνηγητό θα την χαρακτήριζες, καθώς όλες τις προηγούμενες φορές που έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας (και μας τιμάνε σχετικά συχνά), κάτι προέκυπτε και ποτέ δεν τους έβλεπα.