26Μαΐου2024

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 17:03 Γράφτηκε από: 

Οι MESSA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Ιταλοί εκπρόσωποι του doom/ambient ήχου Messa έρχονται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Κύτταρο και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο Eightball, με opening acts τους Church of the Sea και The Temple αντίστοιχα.

Δελτίο Τύπου

Δίνοντας στο 2023 το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ιταλούς masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa για δυο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Online εισιτήρια 

Κλείνοντας ένα κύκλο μακροχρόνιου σχεδιασμού, η Made of Stone Productions φέρνει για δεύτερη φορά μια από τις πλέον πολυσυζητημένες και αξιόλογες μπάντες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου. Οι Ιταλοί Messa, μερικούς μήνες μετά την εμφάνιση τους στο MammothFest επιστρέφουν στην Ελλάδα, για 2 exclusive shows.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Κύτταρο Live και την Παρασκευή 27 στο Eightball Club, θα χαλυβδωθεί η σχέση των Messa με το ελληνικό κοινό, με τη διαφορετική αίσθηση που προσφέρει μια συναυλία σε κλειστό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα να παρουσιαστεί το αξιοπρόσεκτο "Close" album σε μια άλλη διάσταση. 

Η μπάντα από τη Citadella έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στον ατμοσφαιρικό doom/ambient χώρο και έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα του παγκόσμιου underground. Μαζί τους στην Αθήνα, οι Church Of The Sea, που θα ανοίξουν τη βραδιά με την ιδιαίτερη οπτική τους στη σκοτεινή μουσική που ξεπερνά σύνορα και περιορισμούς ιδιωμάτων. Στη Θεσσαλονίκη οι The Temple θα δικαιολογήσουν το buzz γύρω από το όνομά τους, παρουσιάζοντας το "Of Solitude Triumphant" στο φυσικό του χώρο.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter