Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 16:11 Γράφτηκε από: 

Το πρόγραμμα για τη συναυλία των MOTHER OF MILLIONS στο Gagarin 205

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για την αυριανή (13/5) συναυλία των Mother of Millions με τους Church of the Sea στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

Οι Mother of Millions επιστρέφουν για μία μοναδική live εμφάνιση στο Gagarin 205.

Αύριο, Παρασκευή 13 Μαΐου, οι Mother of Millions ανοίγουν ένα νέο συναυλιακό κεφάλαιο στο Gagarin 205. Μια απ' τις καλύτερες και πιο ενεργές δισκογραφικά μπάντες της ακμάζουσας ελληνικής σκηνής , έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι μόνο τυχαία δεν είναι πορεία που έχουν διαγράψει, μετρώντας 14 χρόνια από την ίδρυση τους.

Μαζί τους οι ανερχόμενοι Church of the Sea οι οποίοι θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα μιας συναυλιακής βραδιάς που θα την θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Το πρόγραμμα για την αυριανή ημέρα:

Πληροφορίες

Εισιτήρια γενικής εισόδου 15 ευρώ

(συμπεριλαμβανομένου του κόστους ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά

μέσω του www.ticketmaster.gr

Tηλέφωνο: 21 1198 1535

Φυσικό σημείο προπώλησης

Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Τηλέφωνο: 21 0330 4133

Για περισσότερες πληροφορίες:

press@highpriority.gr

TICKETS 

Η ανύψωση και εξέλιξη των MOTHER OF MILLIONS 

Δισκοκριτική: CHURCH OF THE SEA - “Odalisque” 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read

  • Οι MOTHER OF MILLIONS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Mother of Millions, ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του εγχώριου prog ήχου, κλείνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο WE, με special guests στην Αθήνα τους We.Own.the.Sky και opening act και στις δύο εμφανίσεις τους Allen’s Hand.

  • Το πρόγραμμα των συναυλιών των RIVERSIDE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συναυλιών των Πολωνών progsters Riverside, αυτή την Κυριακή (1/10) στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με τους Within Progress και τη Δευτέρα (2/10) στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα με τους Mother of Millions.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του ROCKWAVE FESTIVAL στο TerraVibe Park

    Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του Rockwave Festival, αύριο Παρασκευή (7/7), το Σάββατο (8/7) και την Κυριακή (9/7) στο TerraVibe Park.

  • Οι MOTHER OF MILLIONS στο ROCKWAVE FESTIVAL

    Οι Mother of Millions προστίθενται στο line-up της 9ης Ιουλίου στο Rockwave Festival κάτω από τους Villagers of Ioannina City και τους 1000mods, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται οι Sadhus “The Smoking Community”, Project Renegade, Soundtruck και Ganzi Gun.

  • Οι MESSA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι του doom/ambient ήχου Messa έρχονται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Κύτταρο και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο Eightball, με opening acts τους Church of the Sea και The Temple αντίστοιχα.