Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 13:10 Γράφτηκε από: 

Οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ και οι PLANET OF ZEUS στην Τεχνόπολη

Οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus συναντιούνται την Κυριακή 5 Ιουνίου στη σκηνή της Τεχνόπολης.

Δελτίο Τύπου

ΣΤΙΧΟΙΜΑ & PLANET OF ZEUS

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Oι πόρτες ανοίγουν: 18:00

Εισιτήρια: 13 ευρώ (περιορισμένη προπώληση), 15 ευρώ (προπώληση)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του και στα Ministry of Concrete (Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Αθήνα) και Hotbox Hip-Hop Store (Πραξιτέλους 159, Πειραιάς)

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/planet-of-zeus-stixoima-athina-2022

Δύο από τα επιδραστικότερα σχήματα της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής οι Planet of Zeus και οι Στίχοιμα ενώνουν τις δυνάμεις για να επιστρέψουν στις συναυλίες που στερηθήκαμε για δυο χρόνια, δηλαδή σε κοινό ορθίων. Μια μουσική σύμπραξη που θα γράψει ιστορία την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα live τους είναι γνωστά για την ενεργεία και την εξωστρέφεια που τα περιβάλει. Σε συνδυασμό με τον κοινωνικοπολιτικό στίχο τους, μας δημιουργούν ανυπομονησία και προσμονή για την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία!

Δύο διαφορετικές μουσικές σχολές με ένα κοινό στόχο: Tο πιο εκρηκτικό live του φετινού καλοκαιριού!

Αν είναι ένα πράγμα που μπορεί να κρατήσει από τους Στίχοιμα, ακόμη και ο τελευταίος μη γνώστης του είδους που εκπροσωπούν, είναι οι γεμάτοι συναυλιακοί χώροι. Με την ίδρυσή τους να χρονολογείται στα late 90's και τις δισκογραφικές τους δουλειές να αποτελούν σταθμούς, η καθεμία στην εποχή της και με τον δικό της τρόπο, ο Xplicit κι η Μαρίνα μας έχουν κατά καιρούς προσφέρει άκρως επιδραστικές και διαχρονικές δημιουργίες. Με χαρακτηριστικό ηχόχρωμα και στίχο επίκαιρο και καυστικό, ικανό να σε παρασύρει σε μανιασμένα singalongs όσο και να προβληματίσει, οι Στίχοιμα συνεχίζουν να χαράζουν τον δικό τους ανεξάρτητο δρόμο, μακριά από νόρμες και περιορισμούς. Η τεράστια δε απήχηση και επιτυχία του τελευταίου δισκογραφικού πονήματός τους με τίτλο "Θάλασσα" (2018) αλλά και η μεταπανδημιακή συναυλιακή τους επαναδραστηριοποίηση, εντείνουν ακόμη περισσότερο την αγωνία και την προσμονή για την επόμενη δισκογραφική τους κίνηση.

YT: https://www.youtube.com/channel/UC2ajJ6QEg7BzykF4yqZXAyQ

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100044419926751

IG: https://www.instagram.com/explicit_stixoima

IG: https://www.instagram.com/marina_stixoima

Οι Planet of Zeus είναι ένα από εκείνα τα σχήματα στα οποία οφείλεται η παγκόσμια αναγνώριση της ελληνικής heavy rock σκηνής. Με εναρκτήριο έναυσμα το "Eleven The Hard Way" του 2008, είναι ταυτισμένοι με μια εποχή που σηματοδότησε την γέννηση -ή και αναγέννηση- των σπουδαιότερων μπαντών του ιδιώματος από την Ελλάδα. Η συνεπέστατη δισκογραφική τους παρουσία και οι ζωντανές εμφανίσεις - οδοστρωτήρες from day one, έχουν κάνει το κουαρτέτο να θεωρείται διαχρονική αξία για τον Ευρωπαϊκό heavy ήχο, ενώ οι περγαμηνές τους γεμίζουν σελίδες ολόκληρες. Σημείο καμπής στην πολυετή ύπαρξη του σχήματος, η ζωντανή εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2018, που αποτέλεσε δίχως άλλο την την μεγαλύτερη σε προσέλευση headline συναυλία εγχώριου αγγλόφωνου ροκ σχήματος, με πάνω από 11500 παρευρισκόμενους να δίνουν ραντεβού με την ιστορία, σε μία από τις σπουδαιότερες στιγμές των Planet of Zeus.

SITE: http://www.planetofzeus.gr

FB: https://www.facebook.com/planetofzeus

IG: https://www.instagram.com/planetofzeus

YT: https://www.youtube.com/channel/UCXHCJxx_j2kpZqJqBF9WmXg

BC: https://planetofzeus.bandcamp.com



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Fuzz Club

    Οι Στίχοιμα ανταμώνουν για άλλη μια φορά με το κοινό τους το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Fuzz Club, σε μια ψυχωμένη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία.

  • Ανταπόκριση: ΣΤΙΧΟΙΜΑ @ Θέατρο Βράχων

    “Κορμιά στην επιφάνεια, ναυάγια στον βυθό”. Φωτιές, πνιγμοί, πλημμύρες, άνθρωποι στη θάλασσα.

  • Οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ έχουν γράψει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνόφωνου χιπ χοπ

    Είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά σχήματα μιας σκηνής που δεν σταμάτησε ποτέ να ανθίζει.

  • Το line-up του NEW LONG FEST

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.