17Μαΐου2022

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 15:25 Γράφτηκε από: 

Το πρόγραμμα για τη συναυλία των DARK TRANQUILLITY / ENSIFERUM στο Fuzz Live Music Club

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των Dark Tranquillity και Ensiferum με opening acts τους Pyogenesis και Gwendydd, αυτή την Πέμπτη (12/5) στο Fuzz Live Music Club.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

GWENDYDD: 19:45 - 20:15

PYOGENESIS: 20:30 - 21:00

ENSIFERUM: 21:15 - 22:15

DARK TRANQUILLITY: 22:35 - 00:00

Οι πιστοί melodic deathsters DARK TRANQUILLITYE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Ανταπόκριση: DARK TRANQUILLITY, ENSIFERUM w/ Pyogenesis, Gwendydd @ Fuzz Club

  Ένα μόνιμο παράπονο του εγχώριου κοινού είναι ότι δεν βλέπει συχνά στην Ελλάδα τα συναυλιακά πακέτα που περιοδεύουν στο εξωτερικό, χωρίς βέβαια να λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα logistics και πολύ συχνά καθιστούν ανέφικτες αυτές τις επισκέψεις.

 • Οι πιστοί melodic deathsters DARK TRANQUILLITY

  Κάποιες μπάντες έφτιαξαν ιδιώματα (ή υποϊδιώματα αν θέλεις) στο metal και κάποιες άλλες ακολούθησαν τα χνάρια τους.

 • Οι DARK TRANQUILLITY και οι ENSIFERUM έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  Οι Dark Tranquillity και οι Ensiferum έρχονται την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στο Fuzz Live Music Club και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στο Principal Club Theater, στο πλαίσιο της co-headlining περιοδεία τους. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Pyogenesis και οι Gwendydd.

 • Ανταπόκριση: DARK TRANQUILLITY w/ Equilibrium, Miracle Flair, 5Rand @ Piraeus 117 Academy

  Για την πιο μακρόχρονη και πιστή μπάντα του μελωδικού death metal δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, άλλωστε ό,τι έχει να αποδείξει, το αποδεικνύει με την 25ετή δισκογραφική της πορεία και με την παρουσία της στο σανίδι, μέχρι και με τις ντυμένες, στα “χρώματά” της, καμπίνες των ενισχυτών και τα “σφραγισμένα” τύμπανα.

 • Οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των DARK TRANQUILLITY στο Piraeus 117 Academy

  Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των Dark Tranquillity με τους Equilibrium, Miracle Flair και 5Rand, την Κυριακή 22 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy.


Newsletter