16Απριλίου2024

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 16:34 Γράφτηκε από: 

Οι MAHA SOHONA στην Ελλάδα για μίνι περιοδεία

Οι Maha Sohona έρχονται στην Ελλάδα για μίνι περιοδεία, περνώντας διαδοχικά από Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Βόλο, Λάρισα και Αθήνα.

Δελτίο Τύπου

Οι Σουηδοί ήρωες του heavy psych rock σε μια σειρά εμφανίσεων επί ελληνικού εδάφους

***

Έχοντας στις αποσκευές τους την εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του "Endless Searcher", ένα από τα albums του 2021 που ακούστηκαν όσο λίγα στον heavy psych rock χώρο, οι Maha Sohona δεν άφησαν το momentum να πάει χαμένο. Με ένα αυξανόμενο fanbase σε πολλές χώρες, επανατύπωσαν σε συνεργασία με τη Made of Stone Recordings το ομότιτλο ντεμπούτο τους και το επόμενο βήμα δε μπορεί να είναι άλλο από τις συναυλίες.

H Made of Stone Productions διοργανώνει μια σειρά εμφανίσεων επί ελληνικού εδάφους, όπου οι Σουηδοί groove masters θα παρουσιάσουν τον πολυσχιδή χαρακτήρα της μουσικής τους στο φυσικό περιβάλλον της κάθε rock n roll μπάντας, τη σκηνή.

Ξεκινώντας από τις 13 Απριλίου και μέχρι τις 17/4, οι Maha Sohona θα περάσουν διαδοχικά από Θεσσαλονίκη, Πτολεμαϊδα, Βόλο, Λάρισα και Αθήνα δίνοντας τον κατάλληλο χώρο στη μουσική τους να αναπνεύσει και να έρθει σε ουσιαστική επαφή με το ελληνικό rock n roll κοινό.

13.4 - Rover Bar, Thessaloniki w/ Nellcotes

14.4 - Mandrakoukos, Ptolemaida

15.4 - Cafe Society, Volos

16.4 - Skyland Live Stage, Larissa w/ Dendrites & I See Ruins

17.4 - Death Disco, Athens w/ The Noise Figures



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read

  • Οι MASK OF PROSPERO σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Mask of Prospero παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Hiraeth”, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο Eightball και το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Temple, με special guests τους Euphrosyne και I See Ruins στη Θεσσαλονίκη, και τους Blame Kandinsky στην Αθήνα.

  • 35 χρόνια GODFATHERS με mini tour στην Ελλάδα

    Οι Godfathers γιορτάζουν τα 35α τους γενέθλια με μια περιοδεία που περνάει κατά σειρά από Αθήνα, Καρδίτσα, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

  • Οι CROWS στο Temple

    To λονδρέζικο noise/post-punk γκρουπ των Crows έρχεται με νέο άλμπουμ την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στo Temple. Τη συναυλία ανοίγουν οι Noise Figures.

  • Το official aftermovie του RELEASE ATHENS 2022

    Το Release Athens παρουσιάζει το φεστιβαλικό aftermovie του 2022.

  • Το full line-up του MAMMOTHFEST στο Ακόντισμα

    Ανακοινώθηκε το πλήρες line-up του MammothFest, που πραγματοποιείται το τριήμερο 8-10 Ιουλίου στο Ακόντισμα.


Newsletter