Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 18:13 Γράφτηκε από: 

YELLOW DEVIL SAUCE, KICKING NERVE και THE VULCAN ITCH live στο An Club

Οι Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve και Vulcan Itch μοιράζονται την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου τη σκηνή του An Club.

Δελτίο Τύπου

Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve, The Vulcan Itch

Τρεις υπερ-μπαντάρες, έρχονται να κατακεραυνώσουν τη σκηνή του Αn, γιατί η χρονιά επιβάλλεται να τελειώσει με τέρμα τα γκάζια!

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, AN club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Damage: 8€ - Doors open: 20:30

Fb event: https://www.facebook.com/events/1368618356936506

Αξίζει να γνωρίζεις....

Yellow Devil Sauce: “Heavy as shit”

Ο grunge-influenced ήχος των Yellow Devil Sauce ήταν από την αρχή "πικάντικος" όπως και η μουστάρδα από την οποία πήραν το όνομά τους, και τέτοιος θα έμενε.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όραμα των τριών φίλων πήρε σάρκα και οστά και μετά από την κυκλοφορία ενός demo ("Deskjob", 2001) και του ομώνυμου ντεμπούτο (2006), έφτασαν τελικά το 2010 σε αυτό που θα διαμόρφωνε τη καλλιτεχνική τους πορεία μέχρι και σήμερα, τη κυκλοφορία του εκπληκτικού "Early Dinner at Dr. Chakravartis" από τη σύμπραξη των Spinalonga Records, Catch the Soap Productions και TFK Productions.

Ο ήχος της "Σάλτσας" είχε αρχίσει να διαμορφώνει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, που ήταν αυτή που θα τους καθιστούσε και θέμα συζήτησης στους κύκλους των απανταχού μουσικόφιλων συνέχεια, παρά το άκρως εσωστρεφές προφίλ που οι ίδιοι επέλεξαν να διατηρήσουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η κυκλοφορία του "Right Under Your Nose" το 2014 (για πρώτη φορά σε βινύλιο) βρήκε τον ήχο των Yellow Devil Sauce ακόμη πιο εξατομικευμένο και εξελιγμένο, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα το συμπαγές rhythm section και τον τρόπο που οι επηρεασμένες από τη δεκαετία των 90's γκαζωμένες συνθέσεις τους χρωματίζονταν από την ιδιαίτερη φωνή του Alex.

Ζωντανές εμφανίσεις έδωσαν και πήραν, κάποιες εξ' αυτών στο πλάϊ σημαντικών ονομάτων του διεθνούς στερώματος, όπως οι Dub Trio, Truckfighters, Spirit Caravan και Kylesa και η μπάντα δεν σταμάτησε να εισπράττει θετικές κριτικές για την εκρηκτικότητα, το δέσιμο, τον ηλεκτρισμό και την αυθεντικότητα που έβγαζε σε αυτές.

Μην προδίδοντας ποτέ τα καλλιτεχνικά και ιδιοσυγκρασιακά ιδανικά τους και φροντίζοντας να διατηρούν ένα σταθερό κύκλο συνεργατών και φίλων σε ότι αφορούσε ήχο και εικαστικά, με βήμα αργό και σταθερό και τρόπον τινά συνεπές, οι Yellow Devil Sauce, χωρίς ποτέ να αποτελέσουν μια μπάντα με φρενήρεις ρυθμούς ή με την ανάγκη να υπερδιαφημιστεί, χάραξαν έναν δρόμο ποιοτικό, που σήμερα τους φέρνει στα πρόθυρα της κυκλοφορίας της τέταρτης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, του πολυαναμενόμενου "Zulu" που όπως οι ίδιοι λένε περιλαμβάνει κάποιες εκ των πιο βαρέων, ολοκληρωμένων και ώριμων συνθέσεων που μας έχουν παραδώσει μέχρι σήμερα.

- https://www.facebook.com/yellowdevilsauce/

Kicking Nerve: Kicking off back in 2010 punk band Kicking Nerve draws its energy from the un

Οι Kicking Nerve σχηματίστηκαν γύρω στο 2010 μέσα από μια μεγάλη παρέα που μοιραζόταν την αγάπη για το underground μουσικό κίνημα και σύχναζε στα γνωστά στέκια του χώρου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι επιρροές περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας rock σκηνής αλλά το punk-post punk και τα dark περάσματα παραμένουν κυρίαρχα.

Γύρω στο 2015 η μπάντα πήρε πιο λειτουργική μορφή και κάπως έτσι ξεκίνησε η σύνθεση κομματιών κ η συμμετοχή σε συναυλίες σε διάφορα αυτοοργανωμένα στέκια.

Το 2017 με ολοκληρωμένο πλέον υλικό οι Kicking Nerve μετακόμισαν στην Κόρινθο και στο Wreck It Sound Studio, για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ‘Bipolar’ ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους και περιέχει έντεκα κομμάτια.

Ακολούθησαν συναυλίες με ελληνικές, γερμανικές και αγγλικές μπάντες του είδους στην Αθήνα και στην επαρχία, η κυκλοφορία βινυλίου ενώ παράλληλα δύο νέα μέλη στην μπάντα, στα τύμπανα και την κιθάρα, ανέλαβαν μαζί με τα δύο προϋπάρχοντα την σύνθεση νέων κομματιών για την δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος.

Κάπως έτσι και εν μέσω πανδημίας, το καλοκαίρι του 2021 η μπάντα ολοκλήρωσε το νέο υλικό το οποίο έχει τίτλο ‘Death At Your Pleasure’ και ακολούθησε η ηχογράφηση στο Lychnopolis Studio στην Δάφνη. Η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί ήδη και αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους, ή στις αρχές του επόμενου.

- https://www.facebook.com/kickingnerve

- https://www.instagram.com/kicking_nerve/

The Vulcan Itch: “Solid rhythm section, inventive guitar solos, refrains that stay with you”

Tο ντεμπούτο album των Vulcan Itch συγκεντρώνει όλες τις αρετές του εγχώριου heavy rock και παρουσιάζει 11 κομμάτια καλοπαιγμένου rock n roll με χαρακτήρα και δυναμικό attitude.

Η συνολική εμπειρία των μελών – με θητεία χρόνων σε Lucky Funeral / Blame Kandinsky / The Andromeda Movement – παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις σχετικά με το live performance και αυτό το Live Session αναμένεται να χτίσει μια ακόμα γέφυρα μεταξύ των Vulcan Itch και του ελληνικού κοινού.

- https://www.instagram.com/thevulcanitch

- https://www.youtube.com/channel/UC8EipJpiQFR7oiMDpm18iaQ

COVID-FREE EVENT

Εισέρχεστε στον χώρο επιδεικνύοντας:

α) Έγγραφο ταυτοπροσωπίας

β) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης.

*Για τους ανήλικους επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test

An club contact info:

- https://www.anclub.gr/

- https://www.facebook.com/AnClubofficial/

- https://www.instagram.com/an_club/

- ++30 210 3305056

- E mail: eva.kolomvou@gmail.com



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι THE VULCAN ITCH στο An Club

    Το groove rock power trio των The Vulcan Itch παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “Rise of the Fallen” την Πέμπτη 11 Απριλίου στο An Club, με special guests τους The Page of Cups και Kidney Black.

  • Οι GODSLEEP στο An Club

    Οι Godsleep επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ “Lies to Survive” στα γνωστά λημέρια των Εξαρχείων, ανεβαίνοντας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στη σκηνή του An Club με special guests τους Vulcan Itch και τους Bruce Vs the Chocolate Cake.

  • Το line-up του NEW LONG FEST

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Νέα ημερομηνία για τους YELLOW DEVIL SAUCE, KICKING NERVE και THE VULCAN ITCH στο An Club

    Η Παρασκευή 1 Απριλίου είναι η νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve και The Vulcan Itch στο An Club.

  • Live studio session από τους VULCAN ITCH

    Οι Vulcan Itch εμφανίζονται την Πέμπτη 27 Μαΐου στα Live Studio Sessions της MaximalTones.