17Μαΐου2022

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 12:00 Γράφτηκε από: 

Νέο βίντεο από τους AGNES VEIN

Οι Agnes Vein παρουσιάζουν το βίντεο για το “Vultures Hymn (Praise Bounteous)”, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Deathcall”.

Δελτίο Τύπου

*Vultures Hymn (Praise Bounteous)*

Οι Agnes Vein, συνεχίζοντας την καμπάνια για το επερχόμενο "Deathcall", παρουσιάζουν το δεύτερο official videoclip για ένα από τα πιο straightforward κομμάτια αυτού του album

About -

Δομημένη αμεσότητα. Αν θα έπρεπε να περικλείσουμε σε δυο λέξεις το χαρακτήρα του "Vultures Hymn", δε θα χρειαζόταν κάτι διαφορετικό από αυτό. Το δεύτερο track από τους Agnes Vein ισορροπεί εννοιολογικά το παρελθόν με το παρόν της μπάντας από τη Θεσσαλονίκη και θέτει ξεκάθαρα το πλαίσιο της σημερινής τους ταυτότητας.

Με τα δικά τους λόγια:

"Το 'Vultures...' είναι ένα από τα πιο straightforward κομμάτια που έχουμε γράψει ποτέ, τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά. Πραγματεύτεται τον ανθρώπινο αλληλοσκοτωμό ώστε να επιτευχθεί η διατήρηση του καθεστωτικού ευ ζην. Μουσικά αντηχεί ξεκάθαρα το doom metal βαθύ παρελθόν μας, χωρίς αυτό να έρχεται σε βάρος της μεταγενέστερης ακρότητας του ήχου μας".

Το clip φιλμογραφήθηκε, σκηνοθετήθηκε και πέρασε post production εξ ολοκλήρου από το Βαγγέλη Νεοφώτιστο (Crux).

https://www.facebook.com/cruxccc

https://vimeo.com/cruxx

Έρχεστε σε επαφή με τον κόσμο των Agnes Vein, εδώ E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter