22Οκτωβρίου2021

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 12:26 Γράφτηκε από: 

Ακυρώνεται η 2η μέρα του LAKE MODE FESTIVAL

Λόγω της πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα, ακυρώνεται η αυριανή (5/9) 2η ημέρα του Lake Mode Festival, ενώ οι σημερινές (4/9) συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Δελτίο Τύπου

Λόγω των επερχόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κοινοποίησε στον Δήμο Θέρμης, η 2η ημέρα του Lake Mode Festival δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, ούτε να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα, καθώς είναι προγραμματισμένη άλλη συναυλία στον χώρο.

Προχωρούμε σε αυτήν την έγκαιρη ανακοίνωση για να μην μπουν στον κόπο όσοι θα ξεκινούσαν έκτος Θεσσαλονίκης. H 1η ημέρα θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τις προβλέψεις, οπότε οι κάτοχοι εισιτηρίων Σαββάτου 4/9 δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων Κυριακής 5/9 μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων 2ημέρου που επιθυμούν να προσέλθουν την 1η ημέρα του φεστιβάλ θα λάβουν την μισή αξία του εισιτηρίου (12,5€) μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από VIVA.GR

Για την ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων σας, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναγράφονται στους όρους χρήσης της Viva (https://travel.viva.gr/terms#tickets) και συγκεκριμένα στο 1.2.3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Συγκεκριμένα αναφέρεται “Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του ή το αγαθό το οποίο προμηθεύτηκε από το Website μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών VIVA είτε μέσω email στη διεύθυνση support@viva.gr είτε ηλεκτρονικά επικοινωνώντας μέσω του διαθέσιμου εργαλείου Live Chat στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας”.

Οδηγίες για ακύρωση εισιτηρίου και επιστροφή χρημάτων από WIND

Για την ακύρωση και την επιστροφή των χρημάτων σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τις επόμενες εργάσιμες ημέρες μέσω e-mail, ώστε να προχωρήσουμε σε κατάθεση ποσού που αντιστοιχεί στο αντίτιμο του ακυρωμένου εισιτηρίου σας.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Συναυλία Αλληλεγγύης στη Γεωπονική Σχολή

  Οι Στίχοιμα, Bazooka, Fundracar, Αντίδραση, Lost Bodies, Screaming Fly, Ανώμαλα Ρίμματα, Ραμμένος Άσσος, Μήτσος Fer de Lance και Φάκα συμμετέχουν στη Συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται για τους Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στη Γεωπονική Σχολή.

 • The LAKE MODE FESTIVAL playlist

  To Lake Mode Festival ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο Φράγμα Θέρμης, για ένα hip hop διήμερο με συμμετοχές σπουδαίων ονομάτων της εγχώριας σκηνής.

 • Χρήσιμες πληροφορίες για το LAKE MODE FESTIVAL στο Φράγμα Θέρμης

  Το Lake Mode Festival ενημερώνει το κοινό με χρήσιμες πληροφορίες, για το διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο Φράγμα Θέρμης με τους Bloody Hawk / Ταφ Λάθος (4/9) και Στίχοιμα / Zoro & Buzz (5/9).

 • Το LAKE MODE FESTIVAL έρχεται στο Φράγμα Θέρμης

  Με τους Bloody Hawk/Ταφ Λάθος (4/9) και τους Στίχοιμα/Zoro & Buzz (5/9) πραγματοποιείται το Lake Mode Festival στο Φράγμα Θέρμης. Τις συναυλίες ανοίγουν οι Ραμμένος Άσσος και Expe αντίστοιχα.

 • Συναυλία της 440 Sound Collective στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

  Συναυλία με φυσική παρουσία και live streaming πραγματοποιεί η 440 Sound Collective, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.


Newsletter