29Μαρτίου2024

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 16:43 Γράφτηκε από: 

Νέο άλμπουμ από τους NICK CAVE AND THE BAD SEEDS

Οι Nick Cave & the Bad Seeds ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του άλμπουμ “B-Sides & Rarities Part II”, δίνοντας στη δημοσιότητα το “Vortex”.

Δελτίο Τύπου

Oι Nick Cave & The Bad Seeds ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής "B-Sides & Rarities Part II" σε διπλό βινύλιο, διπλό cd και στις streaming υπηρεσίες στις 2 Οκτωβρίου.

Η επιλογή των τραγουδιών έγινε από τους Warren Ellis και Nick Cave και θα συμπεριλαμβάνει 27 σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια της μεγάλης μπάντας από το 2006 έως το 2020.

Είναι η "φυσική" συνέχεια του "B-Sides & Rarities Part I", το οποίο είχε επιμεληθεί ο Mick Harvey και είχε κυκλοφορήσει το 2005.

Και οι δύο συλλογές θα είναι διαθέσιμες σε ένα πολυτελές Limited Edition Deluxe Box Set με 7 βινύλια.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί είναι το πανέμορφο "Vortex", ηχογραφημένο το 2006 από τους Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Jim Sclavunos, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα, καθώς δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν θα ήταν για τους Grinderman ή τους Bad Seeds!

O ίδιος ο Cave θεωρεί αυτές τις κυκλοφορίες, ως τις αγαπημένες του: "Είναι οι μόνες που ακούω πρόθυμα. Τα τραγούδια είναι πιο χαλαρά, καμιά φορά παράλογα αλλά εν τέλει όμορφα. Κυρίως αγαπώ την τελευταία πλευρά που αποκαλύπτει τις ευαίσθητες ρίζες μετέπειτα τραγουδιών μας. Το γοητευτικό "Life Per Se", που θεωρήθηκε πολύ λυπημένο για το "Skeleton Tree" και το "Earthlings" που πολλοί ονομάζουν ως την καλύτερη στιγμή των sessions για το "Ghosteen"

Το Release Athens θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους θρυλικούς Nick Cave & The Bad Seeds, ένα από τα πιο καθηλωτικά και συναρπαστικά live acts στον πλανήτη, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο της πρώτης περιοδείας τους μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η οποία θα τους φέρει ως headliners σε πολλά φεστιβάλ της Ευρώπης. Μαζί τους, οι σπουδαίοι Mogwai, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου τους album που ήδη θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Releaseathens.gr/tickets/ 

Tracklist:

01 Hey Little Firing Squad

02 Fleeting Love

03 Accidents Will Happen

04 Free To Walk [With Debbie Harry]

05 Avalanche

06 Vortex

07 Needle Boy

08 Lightning Bolts

09 Animal X

10 Give Us a Kiss

11 Push The Sky Away (Live With the Melbourne Symphony Orchestra)

12 First Skeleton Tree

13 King Sized Nick Cave Blues

14 Opium Eyes

15 Big Dream (With Sky)

16 Instrumental #33

17 Hell Villanelle

18 Euthanasia

19 Life Per Se

20 Steve McQueen

21 First Bright Horses

22 First Girl in Amber

23 Glacier

24 Heart that Kills You

25 First Waiting for You

26 Sudden Song

27 Earthlings

Παραγγελίες από το nickcave.com/b-sides-rarities/ 

Facebook announcement



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter