07Ιουλίου2022

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 12:30 Γράφτηκε από: 

Οι VILLAGERS OF IOANNINA CITY για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Για την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας θα διατεθούν όλα τα έσοδα της συναυλίας των Villagers of Ioannina City, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ορέστης Μακρής της Χαλκίδας.

Δελτίο Τύπου

Μετά από ενάμιση χρόνο μακριά από τις συναυλίες λόγω COVID-19, σχεδιάσαμε με μεγάλη χαρά την περιοδεία των Villagers of Ioannina City σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, οι τεράστιες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές των τελευταίων ημερών δεν μας αφήνουν σε καμία περίπτωση αδιάφορους. Για αυτό, το συγκρότημα κι εμείς αποφασίσαμε να διαθέσουμε συμβολικά όλα τα έσοδα της συναυλίας των Villagers of Ioannina City την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα (Θέατρο Ορέστης Μακρής) για την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας.

Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος που πρέπει να διαβαίνουμε, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες, και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ανάλογες δράσεις στο μέλλον.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter