18Απριλίου2024

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 13:41 Γράφτηκε από: 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των BRIAN ENO και ROGER ENO στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή (4/8) συναυλία των Brian Eno και Roger Eno στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Δελτίο Τύπου

Brian Eno and Roger Eno

Live at the Acropolis

Τετάρτη 4 Αυγούστου

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Last Details

Το Ταμείο στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου

λειτουργεί: 10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:30

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Brian Eno and Roger Eno on stage: 21:30

Μία μοναδική και κυριολεκτικά ανεπανάληπτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου στους πρόποδες της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μία μουσική παράσταση προορισμένη να γράψει ιστορία.

Ο Brian Eno και ο Roger Eno θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά στα χρονικά, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ παρουσιάζοντας κομμάτια από το Mixing Colours και τα προσωπικά τους άλμπουμ, ενώ στη συναυλία τους θα «αποκαλύψουν» και ολοκαίνουριο υλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου, που πριν λίγο καιρό οι δύο καλλιτέχνες παραχώρησαν σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο Roger Eno σχολίασε ότι η ιδέα μιας κοινής εμφάνισης «προέκυψε από το Mixing Colours, το άλμπουμ που βγάλαμε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, δουλεύοντας ο καθένας χωριστά. Όταν μετά συγκεντρώσαμε το υλικό και ενώσαμε τις μουσικές, συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν δυνατό να το παρουσιάσουμε και ζωντανά».

Ο Brian Eno συμπλήρωσε έναν επιπλέον λόγο για τη σύμπραξή τους, που «είναι η Ακρόπολη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να της αντισταθείς. Δεν δίνω πολλές συναυλίες και νιώθω πολύ χαρούμενος που μία από αυτές θα δοθεί στην Ελλάδα και ειδικά στους πρόποδες της Ακρόπολης».

Η Ακρόπολη, όπως είπε και ο Brian Eno, «είναι το ιδανικό μέρος για τη μουσική που σχεδιάζουμε να παίξουμε». Αυτή θα είναι μία από τις πολύ σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του Brian Eno - μόλις η 9η συναυλία του τα τελευταία 30 χρόνια! -.

Οι δύο καλλιτέχνες περιέγραψαν πώς θα αντλήσουν έμπνευση από τα όσα θα τους περιβάλλουν, τόσο δηλαδή από την ιστορική σημασία της Ακρόπολης, όσο και από την αίσθηση που αποπνέει. «Έχω παίξει σε μερικά πολύ ασυνήθιστα μέρη», εξήγησε ο Roger Enο, «και εάν διαθέτεις έστω και λίγη ευαισθησία, επιτρέπεις στο περιβάλλον να επηρεάσει την ατμόσφαιρα που δημιουργείς».

Οι Brian και Roger Eno θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και οι καλλιτέχνες θα ανέβουν στην σκηνή στις 21:30.

Η Προπώληση Εισιτηρίων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σημεία Προπώλησης

aefestival.gr | tickets.aefestival.gr | www.ticketservices.gr 

και στα καταστήματα Public

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)

Εκδοτήριο στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Δευτ. -Κυρ.: 10:00-14:00 & τις ημέρες των παραστάσεων 18:00-21:00 (από τις 20:00 μόνο για την παράσταση της ημέρας)

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Τα εισιτήρια είναι απολύτως προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα.

Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέλθετε 90΄πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης.

Μπορείτε να δείτε τους όρους εισιτηρίων εδώ: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Δεν επιτρέπονται:

Η είσοδος στους χώρους μετά την έναρξη της παράστασης.

Η επιστροφή των εισιτηρίων

Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών σε όλους τους χώρους διεξαγωγής παραστάσεων

Η φωτογράφιση, μαγνητοφώνηση και μαγνητοσκόπηση

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των έξι (6) ετών.

Το φιλοδώρημα

Τα υποδήματα που προκαλούν φθορές στους ιστορικούς χώρους διεξαγωγής παραστάσεων (απαγορεύονται τα τακούνια σε Ηρώδειο, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου).

Για την είσοδό σας στους χώρους είναι απαραίτητη:

Η επίδειξη των εισιτηρίων σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων

Η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των απαραίτητων νόμιμα θεωρημένων δικαιολογητικών που πιστοποιούν την ιδιότητά σας, εάν έχετε επιλέξει εισιτήρια ειδικής εκπτωτικής/μειωμένης τιμής

Η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων

Για την ομαλή, ασφαλή και ταχεία είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού.

Δεν προβλέπεται διάλειμμα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για λόγους ασφαλείας.

Δεν επιτρέπεται η ακύρωση εισιτηρίου σε καμία εκδήλωση.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε την προσοχή σας σε ένα σημαντικό θέμα:

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. είναι αποκλειστικά τα εκδοτήριά της, το τηλεφωνικό της κέντρο, η επίσημη ιστοσελίδα της TICKETSERVICES και τα συνεργαζόμενα αυτής φυσικά δίκτυα. Ως εκ τούτου, η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. και ο επίσημος Πάροχος TICKETSERVICES, ουδεμία ευθύνη φέρουν για εισιτήρια τα οποία διατίθενται εκτός των προαναφερθέντων καναλιών και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους. Για αγορές εισιτηρίων μέσω μεταπωλητών εκτός του επίσημου δικτύου, την απόλυτη ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο αγοραστής.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • Οι ANOHNI AND THE JOHNSONS στο Ηρώδειο

    Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, η Anohni παρουσιάζει μια σειρά από συναυλίες με τους Johnsons, κάνοντας μια στάση την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Η LOREENA MCKENNITT στο Ηρώδειο

    Η Loreena McKennitt, το ξωτικό με την αιθέρια φωνή και τις ονειρικές μελωδίες, γιορτάζει την 30η επέτειο του εμβληματικού “The Mask and Mirror” την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο STING στο Ηρώδειο

    Ο Sting επιστρέφει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, για μια μαγευτική βραδιά με όλες τις τεράστιες επιτυχίες του, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • Ανταπόκριση: JAMES @ Ωδείο Ηρώδου Αττικού

    Κάθε άνθρωπος διατηρεί στην καρδιά του κάποια γκρουπ που τον έχουν συντροφεύσει σε διάφορες περιόδους και καταστάσεις της ζωής του, οπότε μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να νιώθει, όταν τα βλέπει να φτάνουν στο απόγειο των κατορθωμάτων και κατακτήσεών τους.


Newsletter