Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 19:29 Γράφτηκε από: 

Οριστική ακύρωση της συναυλίας του JAN GARBAREK GROUP στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων από τα πωληθέντα εισιτήρια.

Δελτίο Τύπου

Ακύρωση της συναυλίας του Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu και επιστροφή χρημάτων

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι η αναβληθείσα συναυλία του Jan Garbarek (Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu), που επρόκειτο να γίνει στις 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η διοργανώτρια εταιρία, επιλέγει να μην κάνει χρήση του νομοθετημένου δικαιώματος για έκδοση voucher ισόποσης αξίας και να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης παραγωγής.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους online καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους με αυτοπρόσωπη παρουσία από τα εκδοτήρια του ΦΑΕ παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια του ΦΑΕ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα PUBLIC παρακαλούνται να προσέλθουν στο αντίστοιχο κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Με προσδοκίες και ελπίδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον τόσο αγαπητό Jan Garbarek για το καλοκαίρι του 2022.

Μείνετε ασφαλείς και στηρίξτε τον πολιτισμό και την τέχνη!


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • Οι ANOHNI AND THE JOHNSONS στο Ηρώδειο

    Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, η Anohni παρουσιάζει μια σειρά από συναυλίες με τους Johnsons, κάνοντας μια στάση την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Η LOREENA MCKENNITT στο Ηρώδειο

    Η Loreena McKennitt, το ξωτικό με την αιθέρια φωνή και τις ονειρικές μελωδίες, γιορτάζει την 30η επέτειο του εμβληματικού “The Mask and Mirror” την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο STING στο Ηρώδειο

    Ο Sting επιστρέφει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, για μια μαγευτική βραδιά με όλες τις τεράστιες επιτυχίες του, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • Ανταπόκριση: JAMES @ Ωδείο Ηρώδου Αττικού

    Κάθε άνθρωπος διατηρεί στην καρδιά του κάποια γκρουπ που τον έχουν συντροφεύσει σε διάφορες περιόδους και καταστάσεις της ζωής του, οπότε μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να νιώθει, όταν τα βλέπει να φτάνουν στο απόγειο των κατορθωμάτων και κατακτήσεών τους.