18Απριλίου2024

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 13:17 Γράφτηκε από: 

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, Δ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Π. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ και MAGIC DE SPELL live στο Θέατρο Βράχων

Τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Δημήτρης Μητσοτάκης - Παναγιώτης Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) και οι Magic De Spell συναντιούνται την Τετάρτη 7 Ιουλίου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων.

Δελτίο Τύπου

Μια ανεπανάληπτη ροκ βραδιά

Υπόγεια Ρεύματα

Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης (Ενδελέχεια)

Magic De Spell

Τετάρτη 7 Ιουλίου

Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη 

Τρία συγκροτήματα από τους θεμελιωτές της θρυλικής και τόσο επιδραστικής ροκ σκηνής των ‘90s μαζί ζωντανά, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στο θέατρο Βράχων!

Υπόγεια Ρεύματα, Δημήτρης Μητσοτάκης και Παναγιώτης Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) και Magic De Spell, στην ίδια σκηνή για μια εκρηκτική βραδιά.

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης είναι δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των '90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Οι Magic de Spell, είναι ίσως η μακροβιότερη rock μπάντα στην Ελλάδα! Εμφανίστηκαν το 1980, και στην πρώτη (αγγλόφωνη) δεκαετία, έπαιξαν σε φεστιβάλ, δίπλα σε θρυλικά ελληνικά και ξένα ονόματα του είδους. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και μετά καθιερώθηκαν ως γνήσιοι εκφραστές του ελληνόφωνου rock και του κιθαριστικού ήχου.

Τρεις ασταμάτητες δημιουργικές πηγές που ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον μύθο και πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς και επιρροής. Μία συγκλονιστική συναυλία με τραγούδια ύμνους που φέρνει ρίγη συγκίνησης και έξαψη, σε ένα μεθυστικό κοκτέιλ που μόνο το ροκ μπορεί να δημιουργήσει!

Τετάρτη 7 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη

Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 13 ευρώ

Προπώληση: viva.gr 

Ώρα έναρξης: 21:00

Facebook event 



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read


Newsletter