20Οκτωβρίου2021

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:34 Γράφτηκε από: 

Ανακοίνωση του EJEKT FESTIVAL για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ejekt Festival σχετικά με τα πωληθέντα εισιτήρια.

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

Όπως γνωρίζετε, το EJEKT Festival 2021 δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί (όπως και το 2020), λόγω της πανδημίας του covid-19.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις με τα μεγάλα ονόματα από το line-up του EJEKT 2022.

Ποιες είναι οι επιλογές που έχετε για τα εισιτήρια σας

Α) Μπορείτε να κρατήσετε τα εισιτήριά που ήδη έχετε στα χέρια σας.

Τα εισιτήρια αυτά σας εξασφαλίζουν την είσοδο στο EJEKT 2022 (για το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα το line-up). Ταυτόχρονα όμως, σας εξασφαλίζουν και το πιστωτικό σας υπόλοιπο: δηλαδή, σε περίπτωση που αργότερα αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να παρευρεθείτε στο EJEKT 2022, θα μπορείτε να μετατρέψετε το εισιτήριό σας σε voucher.

Σας προτρέπουμε να διαλέξετε αυτή την επιλογή, καθώς σας εξασφαλίζει πλήρως, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

ή

Β) Αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλετε να παρευρεθείτε στο EJEKT 2022, μπορείτε να μετατρέψετε τα εισιτήριά σας σε πιστωτικό σημείωμα (voucher) ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ EJEKT FESTIVAL

Η διαδικασία της έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) και για τις δύο ημέρες του Ejekt Festival (RED HOT CHILI PEPPERS – FOALS) έχει διάρκεια από 7 Ιουνίου ως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

VIVA

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους από το δίκτυο του viva.gr θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες από το link: https://www.viva.gr/tickets/music/voucher/ejekt-2020

Είναι απαραίτητος ο κωδικός barcode του εισιτηρίου σας, ώστε να προχωρήσει η έκδοση του πιστωτικού σημειώματος (voucher) ισόποσης αξίας.

PUBLIC

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους από το δίκτυο του public.gr θα πρέπει να στείλουν email στο voucher.ejektfestival@gmail.com, επισυνάπτοντας το εισιτήριό τους.

To πιστωτικό σημείωμα (voucher) ισόποσης αξίας θα το λάβουν στο email τους.

Για το τι είναι το πιστωτικό σημείωμα (voucher) και τους όρους που το διέπουν, μπρείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ: Covid-19 


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter