09Δεκεμβρίου2022

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 23:34 Γράφτηκε από: 

Ανακοίνωση του EJEKT FESTIVAL για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ejekt Festival σχετικά με τα πωληθέντα εισιτήρια.

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

Όπως γνωρίζετε, το EJEKT Festival 2021 δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί (όπως και το 2020), λόγω της πανδημίας του covid-19.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις με τα μεγάλα ονόματα από το line-up του EJEKT 2022.

Ποιες είναι οι επιλογές που έχετε για τα εισιτήρια σας

Α) Μπορείτε να κρατήσετε τα εισιτήριά που ήδη έχετε στα χέρια σας.

Τα εισιτήρια αυτά σας εξασφαλίζουν την είσοδο στο EJEKT 2022 (για το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα το line-up). Ταυτόχρονα όμως, σας εξασφαλίζουν και το πιστωτικό σας υπόλοιπο: δηλαδή, σε περίπτωση που αργότερα αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να παρευρεθείτε στο EJEKT 2022, θα μπορείτε να μετατρέψετε το εισιτήριό σας σε voucher.

Σας προτρέπουμε να διαλέξετε αυτή την επιλογή, καθώς σας εξασφαλίζει πλήρως, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

ή

Β) Αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλετε να παρευρεθείτε στο EJEKT 2022, μπορείτε να μετατρέψετε τα εισιτήριά σας σε πιστωτικό σημείωμα (voucher) ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ EJEKT FESTIVAL

Η διαδικασία της έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) και για τις δύο ημέρες του Ejekt Festival (RED HOT CHILI PEPPERS – FOALS) έχει διάρκεια από 7 Ιουνίου ως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

VIVA

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους από το δίκτυο του viva.gr θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες από το link: https://www.viva.gr/tickets/music/voucher/ejekt-2020

Είναι απαραίτητος ο κωδικός barcode του εισιτηρίου σας, ώστε να προχωρήσει η έκδοση του πιστωτικού σημειώματος (voucher) ισόποσης αξίας.

PUBLIC

Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους από το δίκτυο του public.gr θα πρέπει να στείλουν email στο voucher.ejektfestival@gmail.com, επισυνάπτοντας το εισιτήριό τους.

To πιστωτικό σημείωμα (voucher) ισόποσης αξίας θα το λάβουν στο email τους.

Για το τι είναι το πιστωτικό σημείωμα (voucher) και τους όρους που το διέπουν, μπρείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ: Covid-19 


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

 • Οι LOST BODIES στο Ίλιον Plus
  Οι LOST BODIES στο Ίλιον Plus

  Πραγματοποιώντας το πατροπαράδοτο “προρεβεγιόν”, οι Lost Bodies ανεβαίνουν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Ίλιον Plus.

 • Ακυρώνεται η συναυλία της CELINE DION στην Αθήνα
  Ακυρώνεται η συναυλία της CELINE DION στην Αθήνα

  Για λόγους υγείας, η Celine Dion προχωράει σε επαναπρογραμματισμό μέρους του “Courage World Tour”, ενώ οι καλοκαιρινές συναυλίες του 2023, μέσα στις οποίες και η εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ, ακυρώνονται.

 • Η TANGO WITH LIONS σε Πάτρα και Αθήνα
  Η TANGO WITH LIONS σε Πάτρα και Αθήνα

  Η Tango with Lions παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ “you.me.”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στον Συνδετήρα στην Πάτρα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S στην Αθήνα, με opening acts τον Kristof και τη Melentini αντίστοιχα.

 • Οι GOD IS AN ASTRONAUT στο Gagarin 205
  Οι GOD IS AN ASTRONAUT στο Gagarin 205

  Οι δημοφιλείς Ιρλανδοί post-rockers God Is an Astronaut επιστρέφουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, για μία εμφάνιση στο Gagarin 205 Live Music Space.

 • Οι 1000MODS στο Gagarin 205 για τη γιορτή του Metal Hammer
  Οι 1000MODS στο Gagarin 205 για τη γιορτή του Metal Hammer

  Με τους 1000mods, Black Stone Machine και Lazy Man’s Load στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space, πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο εορταστικό live του Metal Hammer.

Also Read


Newsletter