29Μαρτίου2024

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 13:07 Γράφτηκε από: 

Μουσική και visuals από τον WOODKID στο Ηρώδειο

Ο Woodkid παρουσιάζει το οπτικοακουστικό του σόου την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021.

Δελτίο Τύπου

WOODKID

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

p>

Ο ασύγκριτα ταλαντούχος Woodkid, έρχεται στην Αθήνα και το Ηρώδειο για μία επική συναυλία στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης!

Συμφωνικοί ήχοι, δυναμικά κρουστά, εντυπωσιακά visuals και προβολές πάνω στο χαρακτηριστικό φόντο της σκηνής του Ηρωδείου, θα κάνουν όσους βρίσκονται εκεί να αισθανθούν σαν ήρωες μέσα σε αυτή τη μεγαλειώδη παραγωγή και να βουτήξουν για λίγο στο φαντασμαγορικό σύμπαν του ξεχωριστού Γάλλου καλλιτέχνη.

«Αυτή η συναυλία θα είναι πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες» μας δηλώνει ο ίδιος και μας εξηγεί ότι αποτελεί για αυτόν ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Από το Run Boy Run και το I Love You, στα νέα Goliath και Pale Yellow, οι αριστουργηματικές του συνθέσεις θα αντηχήσουν σαν εμβατήριο και η βαθιά και αισθαντική χροιά της φωνής του θα μας συνεπάρει σε μία άλλη διάσταση.

Το Gazarte στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει τον Woodkid, τον καλλιτέχνη που έχει αποτελέσει φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σε ένα χώρο που του ταιριάζει όσο κανένας άλλος, το Ηρώδειο.

Ιδιαίτερα πολυπράγμων, έχει συνεργαστεί ως σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, γραφίστας και συνθέτης με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Lana Del Rey, η Rihanna και ο Drake, με σκηνοθέτες όπως ο Steven Spielberg αλλά και με γνωστούς χορογράφους και οίκους μόδας, όπως o Louis Vuitton. Ένας αδιαμφισβήτητα πολύπλευρος καλλιτέχνης που συγχωνεύει στο έργο του τα διαφορετικά ενδιαφέροντά του και όσα τον συναρπάζουν.

Εφτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, The Golden Age, ο οποίος εξυμνήθηκε από κοινό και κριτικούς, o Woodkid συνεχίζει να δημιουργεί δικούς του κόσμους και θίγει μέσω του νέου του άλμπουμ, S16, τις δυνάμεις ισορροπίας μεταξύ ανθρώπινου και βιομηχανικού, τις έννοιες της κλίμακας και της ύλης, την ιδέα της συλλογικής και ατομικής ευθύνης στη δημιουργία ενός κόσμου έτοιμου να καταρρεύσει. Είναι κόσμοι γεμάτοι αντιθέσεις, με στοιχεία θεμελιώδη και ταυτόχρονα απρόβλεπτα, που αλληλοσυμπληρώνονται και αποτελούν ένα σύμπαν γεμάτο ζεστασιά, όπως η μουσική του.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου ο Woodkid έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για μία μοναδική βραδιά, όπου το παλιό και το νέο ενώνονται και μας αποκαλύπτονται σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα μας καθηλώσει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

WOODKID

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

EARLY BIRD

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

45€ / 60€

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

60€ / 75€ / 85€ / 95€

ΑΜΕΑ / 45€

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

▪ Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

▪ Φυσικά σημεία πώλησης: Κεντρικά εκδοτήρια ΕΦ (Πανεπιστημίου 39-Στοά Πεσμαζόγλου) και Δίκτυο μεταπωλητών PUBLIC STORES

H προπώληση ξεκινάει στις 14 Μαίου 2021 (13:00 UTC+3)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Ο STING στο Ηρώδειο

    Ο Sting επιστρέφει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, για μια μαγευτική βραδιά με όλες τις τεράστιες επιτυχίες του, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • Ανταπόκριση: JAMES @ Ωδείο Ηρώδου Αττικού

    Κάθε άνθρωπος διατηρεί στην καρδιά του κάποια γκρουπ που τον έχουν συντροφεύσει σε διάφορες περιόδους και καταστάσεις της ζωής του, οπότε μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να νιώθει, όταν τα βλέπει να φτάνουν στο απόγειο των κατορθωμάτων και κατακτήσεών τους.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των JAMES στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

    Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή (10/7) sold out συναυλία των James, συνοδεία 22μελούς συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των WATERBOYS στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

    Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αποψινή (22/6) συναυλία των Waterboys στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.


Newsletter