Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ακυρώνεται το ATHENSROCKS 2021 με headliners τους NATIONAL
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 17:16 Γράφτηκε από: 

Ακυρώνεται το ATHENSROCKS 2021 με headliners τους NATIONAL

Το AthensRocks ανακοίνωσε πως ακυρώνεται η φεστιβαλική ημέρα με τους National, Idles και Balthazar.

Δελτίο Τύπου

Ακύρωση AthensRocks 2021 – The National | IDLES | Balthazar

H φεστιβαλική ημέρα του AthensRocks στις 13 Ιουνίου 2021 ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί μια νέα ημερομηνία το 2022.

Επιλέγουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων και όχι να δώσουμε voucher ισόποσης αξίας, σεβόμενοι τη στήριξή τους στο AthensRocks.

Άλλωστε, στα ίδια stages θα συναντηθούμε :)

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, έως τις 31/05/2021.

Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να επισκεφτούν  το κατάστημα Reload (Ακαδημίας 81) για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, από τις 05/05 έως τις 31/05.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα Public Stores, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους από το αντίστοιχο κατάστημα, μόλις ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία τους (μετά την κατάργηση των περιορισμών του click away & click in shop).

Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια ευχάριστα νέα να μοιραστούμε μαζί σας!

Stay safe and support the arts!E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read