28Απριλίου2024

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 15:08 Γράφτηκε από: 

Αναβολή για το SAMANO FESTIVAL

Αναβάλλεται το Samano Festival στην Άσκρη Βοιωτίας λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων Covid-19.

Δελτίο Τύπου

SAMANO FESTIVAL

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Samano Festival που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες όμως τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί - κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του- και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή του ευχαριστούν τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, το κοινό για την στήριξη και τα media για την προβολή. Μέχρι να έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ όπως το ονειρευτήκαμε, δίνουμε ραντεβού στις συναυλίες των καλλιτεχνών που τόσο αγαπάμε!

ΙΝFO

Samano Festival

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SAMANO FESTIVAL

Παραγωγή

Samano Productions

info@samano-radio.gr

https://samano-radio.gr/

Follow Samano Festival

Facebook | Instagram

Επικοινωνία - Προβολή στα Media

zuma COMMUNICATIONS

facebook * instagram * linkedin

Χαρά Ζούμα: chara@zumacom.gr

Νίνα Αλτάνη: nina@zumacom.gr

Κίρκη Λιατοπούλου: kirki@zumacom.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Also Read

  • Το full line-up των ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Από τις 25 Ιουνίου έως την 1η Αυγούστου, τα Rockwave Nights στήνουν μια μοναδική γιορτή στο Θέατρο Λυκαβηττού, με 13 συναυλίες και φόντο τους ανοιχτούς ορίζοντες.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ με δημιουργούς της νεότερης γενιάς στο Gazarte

    Επιλέγοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδώντας μαζί τους επί σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη μουσική συνάντηση “Ανατέλλω” με το Παιδί Τραύμα, τη Sophie Lies και opening act τους Turboflow3000, την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Gazarte.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων.

  • Oι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100ºC στην Τεχνόπολη

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC στήνουν μια συναυλία-γιορτή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guest το Παιδί Τραύμα.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.


Newsletter