16Ιουνίου2021

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 13:30 Γράφτηκε από: 

Συναυλία του ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο Βεάκειο Θέατρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανεβαίνει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στη σκηνή του Βεάκειου στον Πειραιά για μια σόλο εμφάνιση.

Δελτίο Τύπου

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

SOLO

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντας μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, φωνή.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας,

Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα Προσέλευσης: 20:00

Ώρα Έναρξης: 21:15

Γενική Είσοδος: 15€

Διάθεση Εισιτηρίων:

• Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

• Δίκτυο καταστημάτων VIVA

• Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00)E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter