27Νοεμβρίου2021

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 12:58 Γράφτηκε από: 

Ανακοίνωση του EJEKT FESTIVAL για τα εισιτήρια

Σε διευκρινίσεις για τα προπωληθέντα εισιτήρια προχωράει το Ejekt Festival.

Δελτίο Τύπου

Οι δύο ημέρες του φετινού EJEKT Festival δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ήδη έχουμε ανακοινώσει ότι οι RHCP θα είναι οι headliners της Day1 του EJEKT 2021 στις 26/06/2021 και έχει ξεκινήσει η προπώληση, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ολόκληρο το line-up.

Για τους κατόχους εισιτηρίων της EJEKT 2020 Day1 (05/06) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την EJEKT 2021 Day1 στις 26/06/2021, τα εισιτήριά τους ισχύουν κανονικά. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Για τους κατόχους εισιτηρίων EJEKT 2020 που δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το EJEKT 2021, θα ισχύσει η διαδικασία του voucher: δηλαδή, θα λάβουν ένα voucher ίσης χρηματικής αξίας με το εισιτήριό τους, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση της MGT Productions (διοργανώτριας του EJEKT Festival) εντός 18 μήνών.

Στις 7 Μαϊου, η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι – όπως σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες – δημιουργείται και στην Ελλάδα το voucher για πολιστικά γεγονότα, χωρις να αναφέρει τους όρους που θα διέπουν τη λειτουργία του. Μόλις η Κυβέρνηση ανακοινώσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες, θα προχωρήσουμε άμεσα τη διαδικασία προς τους κατόχους εισιτηρίων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση που έχετε δείξει σε όλο αυτό το διάστημα και σας εκφράζουμε τη λύπη μας για την όποια αναστάτωση δημιουργειται. Αυτό που ζούμε φέτος είναι πρωτόγνωρο και δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter