13Μαΐου2021

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 20:17 Γράφτηκε από: 

Ανακοίνωση για τις συναυλίες των BALTHAZAR και των VILLAGERS OF IOANNINA CITY

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των Balthazar σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και των Villagers of Ioannina City σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κέρκυρα, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με το ενδεχόμενο νέων ημερομηνιών.

Δελτίο Τύπου

Οι προσεχείς συναυλίες των Balthazar σε Αθήνα (Fuzz Club) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), όπως και των Villagers of Ioannina City σε Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), Πάτρα (Royal Theater) και Κέρκυρα (7 Τεχνών Τόπος) δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των εκτάκτων συνθηκών.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας σε facebook και instagram, όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα highpriority.gr. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών, όπου αυτό καταστεί δυνατό.

The Show must go on!

Συνεχίζουμε δυναμικά να δουλεύουμε πάνω στις επόμενες συναυλίες της χρονιάς, ετοιμάζοντας παράλληλα νέες ανακοινώσεις.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και πάνω από όλα ψυχραιμία.

Σας περιμένουμε στην επόμενη συναυλία μας!E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter