Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 12:14 Γράφτηκε από: 

Οι SEPULTURA στο RELEASE ATHENS

Οι Sepultura θα βρεθούν στο πλευρό των Slipknot την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Release Athens, ενώ την Τρίτη 21 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Fix Factory of Sound.

Δελτίο Τύπου

Τo Release Athens 2020 υποδέχεται τους σπουδαίους Sepultura την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο πλευρό των Slipknot! Oι Βραζιλιάνοι θρύλοι του metal θα εξαπολύσουν τον πανίσχυρο και τόσο αναγνωρίσιμο ήχο τους, προς κάθε κατεύθυνση!

Περισσότερα ονόματα για την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και για ολόκληρο το φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι Sepultura θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 21 Ιουλίου, στο Fix Factory Of Sound!

Tίποτε δεν θα ήταν ίδιο στην παγκόσμια σκηνή του σκληρού ήχου αν δεν είχαν υπάρξει οι Sepultura! Για περισσότερα από 30 χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παραμένοντας πρωτοπόροι και επιδραστικοί. Ξεκινώντας από το thrash και το death metal, και στη συνέχεια πειραματιζόμενοι και με το groove και alternative metal, χάραξαν τη δική τους πορεία ως μια μπάντα που απλά δεν έχει όμοιά της.

Με περισσότερα από 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως είναι, με διαφορά, η πιο επιτυχημένη metal μπάντα στην πατρίδα τους. Μνημειώδη albums όπως τα "Beneath the Remains" (1989), "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993), "Roots" (1996), δεν έχουν χάσει ίχνος από την μεγαλοπρεπή σφροδότητά τους μέχρι σήμερα και αποτελούν σημεία αναφοράς και βασική επιρροή για αμέτρητες νέες μπάντες!

Η νέα δουλειά τους, “Quadra” (2020), αποδεικνύει ξανά τη δυναμική και την ποιότητά τους, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν με το φοβερό "Machine Messiah" (2017). Με τους «παλιούς» Andreas Kisser (κιθάρα, φωνητικά) και Paulo Xisto Pinto Jr. (μπάσο) ως κινητήρια δύναμη, παρέα με τη… δύναμη της φύσης που ονομάζεται Derrick Leon Green (φωνή) και τον «τσιμεντένιο» Eloy Casagrande (drums), οι Sepultura βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, σαρώνοντας με τις ζωντανές εμφανίσεις τους τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο.

Την Παρασκευή 24/7, το ολοήμερο headbanging θα ξεκινήσει με μια γνώριμη κραυγή: “Roots, Bloody Roots!”

Official Website 

Facebook 

Instagram

YouTube 

Twitter 

Τιμές εισιτηρίων:

Η προπώληση συνεχίζεται προς 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα 125 ευρώ.

Πακέτα εισιτηρίων:

2-DAY METAL TICKET (24/7 Slipknot - Sepultura & more tba + 22/7 Sabaton - Amon Amarth - Testament) / προς 90 ευρώ.

3-DAY METAL TICKET A (24/7 Slipknot - Sepultura & more tba + 22/7 Sabaton - Amon Amarth - Testament + 17/7 Judas Priest - Cradle Of Filth - The Dead Daisies) / προς 120 ευρώ.

3-DAY METAL TICKET Β (24/7 Slipknot - Sepultura & more tba + 22/7 Sabaton - Amon Amarth - Testament + 13/6 Mercyful Fate & more tba) / προς 120 ευρώ

FULL METAL TICKET (24/7 Slipknot - Sepultura & more tba + 22/7 Sabaton - Amon Amarth - Testament + 17/7 Judas Priest - Cradle Of Filth - The Dead Daisies + 13/6 Mercyful Fate & more tba) / προς 150 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr 

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στα Release Athens official links:

Official website 

Facebook 

YouTube 

Twitter 

Instagram 

Το 2020, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα “Release The Earth From Plastic”. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

Όπως προαναφέραμε, οι Sepultura θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 21 Ιουλίου, στο Fix Factory Of Sound.

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.fixfactoryofsound.gr 

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Wind



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι SOFI TUKKER στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι Sofi Tukker φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εντυπωσιακό τους σόου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran.

  • Οι TRAMHAUS στο RELEASE ATHENS

    Έτοιμοι να αποτελέσουν το επόμενο πολυσυζητημένο όνομα του ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, οι Tramhaus θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο πλευρό των Pulp, The Smile και Ride στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι RIDE στο RELEASE ATHENS

    Οι ιστορικοί Ride έρχονται με νέο δίσκο την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, για να μας χαρίσουν μαζί με τους co-headliners Pulp και Smile μια βραδιά γεμάτη με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του εναλλακτικού rock των τελευταίων 30 χρόνων.

  • Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο RELEASE ATHENS

    Σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στη σκηνή του Release Athens στην Πλατεία Νερού.