16Απριλίου2024

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 14:05 Γράφτηκε από: 

Το πρόγραμμα για την 9η ημέρα του RELEASE ATHENS στην Πλατεία Νερού

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για την 9η ημέρα του Release Athens, την Κυριακή 30 Ιουνίου με τους Disturbed, Anthrax, SiXforNinΕ, Need και Breath After Coma στην Πλατεία Νερού.

Δελτίο Τύπου

To Release Athens 2019 φτάνει στο φινάλε του και σας καλεί όλους στην Πλατεία Νερού την Κυριακή 30/6 για να ζήσουμε μαζί το κλείσιμο του πιο εντυπωσιακού και πετυχημένου Line-Up έως τώρα.

Οι Disturbed, μία από τις κορυφαίες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, θα είναι για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα αποδείξουν γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal με ένα show αντάξιο της φήμης τους.

Mαζί με τους Anthrax, τους τιτάνες του thrash metal, θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου!

Τη σπουδαία αυτή μέρα που θα αποτελέσει το ιδανικό φινάλε του φετινού Release Athens, θα ανοίξουν οι Breath after Coma για να συνεχίσουν οι Need και SiXforNinE.

17.00 Πόρτες και ταμείο.

17.30 Breath after Coma

18.30 Need

19.45 SiXforNinΕ

21.00 Anthrax

23.00 Disturbed

H προπώληση συνεχίζεται στα 42 ευρώ (online έως τις 21.30 της Κυριακής 30/6).

Στο ταμείο τη μέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 ευρώ.

Τηλεφωνικά στο 11876

Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Πληροφορίες για πάρκινγκ για τους κατόχους VIP εισιτηρίων από εδώ. 

Διάβασε 10 συμβουλές για να μετατρέψεις τη συναυλιακή σου εμπειρία σε αξέχαστη και χωρίς απρόοπτα.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι SOFI TUKKER στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας σαν σημείο αναφοράς την αγάπη τους για τη βραζιλιάνικη μουσική και κουλτούρα, οι Sofi Tukker φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εντυπωσιακό τους σόου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran.

  • Οι TRAMHAUS στο RELEASE ATHENS

    Έτοιμοι να αποτελέσουν το επόμενο πολυσυζητημένο όνομα του ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, οι Tramhaus θα βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο πλευρό των Pulp, The Smile και Ride στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι RIDE στο RELEASE ATHENS

    Οι ιστορικοί Ride έρχονται με νέο δίσκο την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, για να μας χαρίσουν μαζί με τους co-headliners Pulp και Smile μια βραδιά γεμάτη με μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του εναλλακτικού rock των τελευταίων 30 χρόνων.

  • Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο RELEASE ATHENS

    Σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στη σκηνή του Release Athens στην Πλατεία Νερού.


Newsletter