18Απριλίου2024

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 18:35 Γράφτηκε από: 

Το line-up του URBAN FESTIVAL στη Μονή Λαζαριστών

Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100οC και Βέβηλος συναντιούνται την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Urban Festival στη Μονή Λαζαριστών, ενώ οι Τζαμάλ και Μικρός Κλέφτης ανεβαίνουν στη σκηνή το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Δελτίο Τύπου

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

The Greek Underground Revolution

URBAN FESTIVAL

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις 28 και 29 Ιουνίου το Urban Festival ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η Μονή Λαζαριστών θα υποδεχτεί τον Γιάννη Αγγελάκα, τον καλλιτέχνη που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C.

Συνταξιδιώτης του, ο Βέβηλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, με δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το Urban Festival στη Θεσσαλονίκη και στις 29 Ιουνίου 2019 για μια συναυλιακή “φωτιά” στη Μονή Λαζαριστών.

Η δεύτερη μέρα του Urban Festival υποδέχεται τον ΤΖΑΜΑΛ, έναν από τους πέντε των Βορείων Αστεριών, έναν από εμάς.

Το ξέρει η πλατεία! Ο Τζαμάλ ανήκει στη γενιά των hip hop καλλιτεχνών με τον αυθεντικά κοφτερό στίχο, που ξέρει να περνάει μηνύματα με το δικό του, προσωπικό τρόπο. Ένα ζευγάρι κρεμασμένα αθλητικά παπούτσια, νοσταλγία, αλητεία και οικειότητα ένα σύνθημα που ηχεί δυνατά από εκατοντάδες ενωμένες φωνές:  ΤΑΦ ΖΗΤΑ ΜΙ ΛΑΜΔΑ!

Ο Μικρός Κλέφτης είναι ίσως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ανεξάρτητους δημιουργούς της ελληνικής ραπ σκηνής. Μέλος των Βορείων Αστεριών, από το 1999 ως και σήμερα, είναι για πολλούς ο καλύτερος freestyler.

Μιλάει για όλους και για όλα χωρίς υπεκφυγές και οι ρίμες του τσακίζουν κόκαλα. Αυτό θα κάνει και το Σάββατο 29 Ιουνίου!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Musicland

Μητροπόλεως 102

Τηλ. 2310 264880

Stereodisc

Aριστοτέλους 4

Τηλ. 2310 262912

Μονή Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Τηλ: 2310 650.999 / 589.185

hunteragency.gr & viva.gr

Τιμές Εισιτηρίων

Α’ φάση προπώλησης: 10€

Β’ φάση προπώλησης: 12€

Online hunteragency.gr & viva.gr: 13,20€

www.urbanathensfestival.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη επικοινωνήστε με τα: press@xlalala.gr | +30 210 3643468

URBAN FESTIVAL

Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack,

το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Το full line-up των ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Από τις 25 Ιουνίου έως την 1η Αυγούστου, τα Rockwave Nights στήνουν μια μοναδική γιορτή στο Θέατρο Λυκαβηττού, με 13 συναυλίες και φόντο τους ανοιχτούς ορίζοντες.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ με δημιουργούς της νεότερης γενιάς στο Gazarte

    Επιλέγοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς και τραγουδώντας μαζί τους επί σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη μουσική συνάντηση “Ανατέλλω” με το Παιδί Τραύμα, τη Sophie Lies και opening act τους Turboflow3000, την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Gazarte.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στα ROCKWAVE NIGHTS στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του, την Τετάρτη 26 Ιουνίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων.

  • Oι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100ºC στην Τεχνόπολη

    Οι Γιάννης Αγγελάκας & 100ºC στήνουν μια συναυλία-γιορτή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guest το Παιδί Τραύμα.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ στο Ηρώδειο

    Ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Ιουλίου την “Ηλεκτρική Καρέκλα στο Ηρώδειο”, έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.


Newsletter