23Ιουλίου2021

Το τελικό line-up του PLISSKËN FESTIVAL στην Τεχνόπολη

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 13:00 Γράφτηκε από:

Η Avalon Emerson και η Μαρίνα Σάττι κλείνουν το line-up του φετινού Plisskën Festival, που πραγματοποιείται στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ live στην Τεχνόπολη

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 21:04 Γράφτηκε από:

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Τεχνόπολης, παρουσιάζοντας νέο και παλαιότερο υλικό με τη νέα ομάδα μουσικών του.

Διαβάστε περισσότερα...

Για δύο συναυλίες ο STING στο Ηρώδειο

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 14:22 Γράφτηκε από:

Ο Sting επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για δύο best-of εμφανίσεις, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου. Μαζί του θα βρίσκεται ο Joe Sumner.

Διαβάστε περισσότερα...

Έρχεται το νέο άλμπουμ των IRON MAIDEN

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 16:12 Γράφτηκε από:

Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν την πολυπόθητη δισκογραφική τους επιστροφή. Το νέο άλμπουμ του θρυλικού σχήματος, με διάρκεια 82 λεπτών, έχει τίτλο “Senjutsu” και κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο χάρτης του MERCH OF THE BANDS BAZAAR

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 11:49 Γράφτηκε από:

Ανακοινώθηκαν οι θέσεις των καλλιτεχνών και των περιπτέρων για το Merch of the Bands Bazaar, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

Διαβάστε περισσότερα...

Διήμερο του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στο Θέατρο Βράχων

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 11:44 Γράφτηκε από:

Ο Γιάννης Χαρούλης εμφανίζεται τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο τραγούδι για τους IRON MAIDEN μετά από 6 χρόνια

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 11:22 Γράφτηκε από:

Οι φήμες και τα hints έγιναν teaser videos και τα teaser videos κατέληξαν στην αποκάλυψη του νέου τραγουδιού των Iron Maiden με τίτλο “The Writing on the Wall”, σε σύνθεση Adrian Smith και Bruce Dickinson.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή (15/7) συναυλία του Ólafur Arnalds στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων από τα πωληθέντα εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες θέσεις άνοιξαν στο Άνω και Κάτω διάζωμα του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, για τη συναυλία των Brian Eno & Roger Eno την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 600


Newsletter