26Μαΐου2024

Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι οδηγίες πρόσβασης για τη φαντασμαγορική συναυλία των Rammstein με opening act τις Abelard, την Πέμπτη 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Nightstalker και οι Naxatras ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, για ένα υπερβατικό και εκτονωτικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι APOCALYPTICA στο Θέατρο Λυκαβηττού

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 14:09 Γράφτηκε από:

Με μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών, οι Apocalyptica έρχονται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ “Plays Metallica Vol. 2”.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας πλήρης οδηγός ανακοινώθηκε ενόψει των sold out φαντασμαγορικών συναυλιών των Coldplay, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ULTHA για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 17:27 Γράφτηκε από:

Έχοντας αποθεωθεί από το σύνολο των media που ασχολούνται με το black metal, οι Ultha έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο An Club, με special guests τους Euphrosyne και τους Okwaho.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι IN FLAMES στο Floyd

Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 11:31 Γράφτηκε από:

Oι προπάτορες του melodic death metal In Flames έρχονται για την πρώτη τους headline εμφάνιση στην Αθήνα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Floyd.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco θα βρεθούν στο πλευρό του Lenny Kravitz, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο AthensRocks, δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό line-up στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι CANNONS στο RELEASE ATHENS στην Τεχνόπολη

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 11:18 Γράφτηκε από:

Ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα τους εκτοξεύεται, οι Cannons έρχονται το Σάββατο 6 Ιουλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Release Athens στην Τεχνόπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 13:09 Γράφτηκε από:

Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:24 Γράφτηκε από:

Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 699


Newsletter