28Μαΐου2023

Οι BEYOND THE BLACK και οι SILENT WINTER στο RELEASE ATHENS

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:09 Γράφτηκε από:

Οι Beyond the Black έρχονται το Σάββατο 17 Ιουνίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πλαισιώνοντας τους Helloween και τους Jinjer στο Release Athens, ενώ τη βραδιά στην Πλατεία Νερού ανοίγουν οι Silent Winter.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι DARK ANGEL για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 15:26 Γράφτηκε από:

Στην απόλυτη thrash metal συναυλία της χρονιάς, οι σπουδαίοι Dark Angel έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Gagarin 205 Live Music Space, παρουσιάζοντας ολόκληρο το εμβληματικό “Darkness Descends” και τραγούδια από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, με μεγάλους special guests τους Xentrix.

Διαβάστε περισσότερα...

Μίνι περιοδεία του MATT ELLIOTT στην Ελλάδα

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 14:06 Γράφτηκε από:

Ο Matt Elliott επιστρέφει στην Ελλάδα για μίνι περιοδεία, με σταθμούς την Αθήνα (3/6, Six D.O.G.S), την Πάτρα (4/6, Το Χασομέρι) και τη Θεσσαλονίκη (6/6, Καφωδείο Ελληνικό).

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ΜΙΚΡΟ στο RELEASE ATHENS x SNF NOSTOS

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 11:45 Γράφτηκε από:

Επιστρέφοντας στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από 8 χρόνια απουσίας, οι Mikro θα πλαισιώσουν την Τετάρτη 21 Ιουνίου τους Röyksopp, M83 και OMD στην Πλατεία Νερού για το Release Athens x SNF Nostos, ενώ την ίδια ημέρα στο ΚΠΙΣΝ εμφανίζονται οι Tash Sultana, Dub Inc και Groundation.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Exhorder και Cancer στο Κύτταρο Live Club, ως συνεπακόλουθο της ακύρωσης του Manorfest στην Αγγλία, ενώ ξεκινάει η διαδικασία εξαργύρωσης των εισιτηρίων.

Διαβάστε περισσότερα...

FIREWIND και NERVOSA στην Τεχνόπολη

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:43 Γράφτηκε από:

Οι Firewind ανεβαίνουν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Τεχνόπολης για το μεγαλύτερο ever headline show τους, με special guests τις Nervosa.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ΣTIΧΟΙΜΑ στο Θέατρο Βράχων

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 13:28 Γράφτηκε από:

Οι Στίχοιμα, ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα της underground hip hop σκηνής, ανεβαίνουν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο SIDARTA στο RELEASE ATHENS x SNF NOSTOS

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 12:51 Γράφτηκε από:

Ο δημοφιλής Sidarta θα πλαισιώσει τον Central Cee και την IAMDDB την Τρίτη 20 Ιουνίου στο Release Athens x SNF Nostos στο ΚΠΙΣΝ, με τις Rosalía, Tinashe και Ayra Starr να ανεβαίνουν την ίδια ημέρα στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Πέμπτη 23η Νοεμβρίου είναι η νέα ημερομηνία για τη συναυλία της Michelle Gurevich στο Fuzz Live Music Club, σε συνέχεια των απρόσμενων αλλαγών στην προγραμματισμένη ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι BOOGIE BELGIQUE στο Piraeus Club Academy

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 13:27 Γράφτηκε από:

Οι Boogie Belgique παρουσιάζουν το πανέμορφο μουσικό τους χαρμάνι, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Piraeus Club Academy.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 670


Newsletter