02Αυγούστου2021

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 14:16 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: SLEEP PARTY PEOPLE w/ Gioumourtzina @ Gagarin 205

Το live του Σαββάτου στο Gagarin είναι από αυτά που περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία όντας σίγουρη ότι θα είναι μια διαφορετική εμπειρία, άκρως ενδιαφέρουσα. Και τολμώ να πω ότι οι κουνελόφατσες από την Δανία δε με απογοήτευσαν καθόλου.

Πρώτοι εμφανίστηκαν στη σκηνή οι GIOUMOURTZINA από τους οποίους είχα μεγάλες προσδοκίες καθώς μου φάνηκαν πολύ ταιριαστοί με τον ηλεκτρονικό, shoegaze ήχο τους για support στο συγκεκριμένο live. Ωστόσο βρήκα την εμφάνισή τους σχετικά αδιάφορη  και σε συνδυασμό με τεχνικά λάθη θεωρώ ότι δεν κατάφεραν να βάλουν τον κόσμο στο κλίμα.

Photo: Gioumourtzina

Κατά τις 23.00 βγήκαν οι SLEEP PARTY PEOPLE με τις μάσκες τους και τις γλυκές, συναισθηματικές μελωδίες τους να γεμίζουν τον χώρο.

Ambient και post rock αλλά και ηλεκτρονικές οι μελωδίες αυτές σε έβαζαν σε ένα μαγικό κλίμα λες και ήσουν σε παραμύθι, το οποίο συνοδευόταν από μια απόκοσμη φωνή που κατάφερνε να γίνεται τόσο οικεία ταυτόχρονα.

Photo: Sleep Party People

Ακούστηκαν κομμάτια από όλους τους δίσκους τους, με το πρώτο και αγαπημένο “Α Dark God Heart” να μένει για το encore.

Μια βραδιά ρομαντική, με την πραγματική έννοια του όρου, από την οποία δεν έλειψε βέβαια το απαραίτητο σκοτάδι.

  • Event: SLEEP PARTY PEOPLE
  • Opening acts: Gioumourtzina
  • Date: Σάββατο 19 Μαρτίου 2016
  • City: Αθήνα
  • Venue: Gagarin 205
  • Photos by: Ανδριάνα Θεοδωροπούλου / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

GioumourtzinaGioumourtzinaGioumourtzinaGioumourtzinaSleep Party PeopleSleep Party PeopleSleep Party PeopleSleep Party People

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter