24Ιουνίου2021

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 09:25 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ΑΓΑΠΗ ΡΕ+ @ Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια, μια από τις σημαντικότερες υπάρχουσες καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες ανέλαβε δράση για τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Οι ΑΓΑΠΗ ΡΕ+ τραγούδησαν στην Τεχνόπολη για το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με χιλιάδες κόσμου να γεμίζουν ασφυκτικά τον χώρο και να συγκεντρώνουν, αντί εισιτηρίου, τόνους από τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Photo: Αγάπη Ρε+

Για σχεδόν δυόμιση ώρες, το Γκάζι πλημμύρισε από τις ερμηνείες του ΣΠΥΡΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, του ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, του ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, του ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, της ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, του ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ, της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΦΑΦΟΥΤΗ και συνεργατών μουσικών, με το κοινό να απολαμβάνει είτε σόλο τραγούδια, είτε συνεργασίες, είτε σύσσωμη την πρωτοβουλία Αγάπη Ρε+ πάνω στη σκηνή.

Συγκινητικότερη στιγμή αποτέλεσε το κλείσιμο με το “Ζεϊμπέκικο” του Διονύση Σαββόπουλου, το οποίο ερμήνευσε σε δεύτερο χρόνο η αξέχαστη Σωτηρία Μπέλλου, όμως αναμφίβολα το σημαντικότερο μήνυμα στάλθηκε δια στόματος Στάθη Δρογώση και ήταν το “η προσφυγιά δεν είναι έγκλημα”, αναφορικά με τους εκατοντάδες πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως, για τους οποίους η πρωτοβουλία Αγάπη Ρε+ δήλωσε ότι θα ζητήσει τη βοήθεια του ΚΥΑΔΑ μέσω των όσων μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας.


  • Event: ΑΓΑΠΗ ΡΕ+ για το ΚΥΑΔΑ
  • Date: Τρίτη 28 Ιουλίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Arena: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights ReservedGallery

Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+Αγάπη Ρε+

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter