23Απριλίου2024

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 12:51 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: BETH HART @ Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Αποτελεί μια ερμηνεύτρια που κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της, μπορεί να σε μεταφέρει από ένα rock πάρτι μέχρι μια συνάθροιση με gospel ύμνους, και από έναν χαμηλοφωτισμένο χώρο όπου έχεις πάρει την ντάμα σου και χορεύεις μπλουζ, μέχρι ένα μπαράκι που πίνεις το ποτό σου ακούγοντας funk.

Αδικημένη αναμφίβολα από τις κακές καιρικές συνθήκες και τη βροχή που σκέπασε το πρώτο μέρος της εμφάνισής της, καθώς και από την ατμόσφαιρα των ημερών, παρόλα αυτά απτόητη και αγέρωχη πάνω στη σκηνή, η BETH HART μάγεψε το αθηναϊκό κοινό και απέδειξε ότι δεν είναι τυχαίος ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομά της όλα αυτά τα χρόνια.

Photo: Beth Hart

Η 43χρονη καλλιτέχνιδα παρουσιάζει κάθε φορά και κάτι διαφορετικό, καμία συναυλία της δεν μοιάζει με την προηγούμενη, ούτε με την επόμενη. Στην Τεχνόπολη ξεκίνησε σε πιο ροκ και διασκεδαστικούς ρυθμούς, ήταν, όμως, όταν ήρθε η ώρα του “Leave the Light On” εκεί που μας σαγήνευσε κυριολεκτικά.

Έχοντας διαρκώς ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο, στου θεατρικού τύπου στήσιμο του χώρου, με τους καθήμενους να βρίσκονται μπροστά, η Beth Hart ερμήνευσε “κατά παραγγελία” το “Hiding Under Water”, ενώ στην επιστροφή της σε ροκ ύφος με το “Trouble” και κατά τη διάρκεια παρεμβολής/τζαμαρίσματος, είχε να στείλει το δικό της προφανές μήνυμα, πάντα τραγουδιστικά: “Hey motherfucker, gimme my money back”.

Photo: Beth Hart

Aπό τη βραδιά στην Τεχνόπολη δεν θα μπορούσαν να λείψουν τραγούδια/διασκευές που η Beth Hart ερμήνευσε με τον Joe Bonamassa και που την ανέδειξαν ως υποψήφια για Grammy παρέα με τον σπουδαίο μπλουζίστα, ενώ σε έναν φόρο τιμής προς τους τιτανομέγιστους Led Zeppelin, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρουσίασε μαζί με την μπάντα της το θρυλικό “Whole Lotta Love”.

Εξαιρετική performer και άκρως ευδιάθετη, η Hart βγήκε στη σκηνή για το πρώτο encore με το funk “The Mood that I’m In”, ενώ στη συνέχεια άπλωσε λίγο ακόμα από τη μαγεία της με το “Sister Heroine”, αποτέλεσμα συνεργασίας με τον Slash, και το “I’d Rather Go Blind”, συνεργασία με τον Jeff Beck.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και δεύτερο encore, στο ξεκίνημα του οποίου η Beth Hart ερμήνευσε μόνη της στο πιάνο το “As Long as I Have a Song”, καθηλώνοντάς μας για μία ακόμη φορά, ενώ η αυλαία έπεσε με την μπάντα της στο “Spirit of God” και τον κόσμο στην Τεχνόπολη να συνοδεύει ερμηνεύτρια και μουσικούς, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη φορά.


  • Event: BETH HART
  • Date: Τρίτη 30 Ιουνίου 2015
  • City: Αθήνα
  • Arena: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
  • Photos by: Γιάννης Νέγρης / i-JUKEBOX.gr | All Rights Reserved



Gallery

Beth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth HartBeth Hart

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter