01Οκτωβρίου2022

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 13:49 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + HOTEL ALASKA @ Τεχνόπολη

Το έχω γράψει αρκετές φορές νομίζω, αλλά θα συνεχίσω να το γράφω (γιατί, τι είναι στην τελική οι ανταποκρίσεις από τις συναυλίες, μια περιγραφή των συναισθημάτων μας είναι), πως τις έχουμε ανάγκη τέτοιες βραδιές. Τις είχαμε, τις έχουμε και θα τις έχουμε, για πάντα.

Άλλωστε, είναι πλέον συνήθειο και δεδομένο ότι η σεζόν ξεκινάει και μπαίνει πάντοτε με το δεξί, άμα τη εμφανίσει του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (παρέα με τους HOTEL ALASKA πλέον) στην Τεχνόπολη.

Έναρξη λοιπόν συναυλιακής περιόδου, με όλη την ιστορία του Παύλου μέσα σε 2,5 ώρες. Από τα 90s και τα Ξύλινα Σπαθιά στη σόλο πορεία του στις αρχές των 00s, και από τη συνέχεια με τους εξαίρετους Β-Movies στην τωρινή εποχή και το πολύ ταιριαστό και δεμένο αυτό συγκρότημα που τον συνοδεύει.

Όπως ακριβώς, δηλαδή, και στο πρόσφατο live στην Πλατεία Νερού, με την προσθήκη όμως και μερικών επιπλέον νοσταλγικών στιγμών, σαν τον “Βράχο”, τη “Σπασμένη Πολυθρόνα”, τον “Κηπουρό” και τα “Δεν Υπάρχεις”, “Βροχοποιός” και “Λευκή Καταιγίδα”.

Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και κάποια στιγμή αποτραβιούνται, τα τραγούδια τους όμως μένουν εκεί, να μας τους θυμίζουν. Να ανατρέχουμε σε αυτά όταν τα χρειαζόμαστε και να τα βιώνουμε σε έναν διαφορετικό, ίσως, χωροχρόνο. Έτσι ακριβώς, Παύλο. Σε ευχαριστούμε για ένα ακόμη βράδυ που μας πήρες από το χέρι.

Setlist: Τώρα που Χάνεται το Φως / Άννα / Το Παιδί με το Πατίνι / Όσο Μικραίνω / Ατλαντίς / Η Μαίρη / Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι / Φωτιά στο Λιμάνι / Η Νέα Βαρβαρότητα / Μόνο Αυτό / Ρόδες / Ο Βασιλιάς της Σκόνης / Η Τελευταία Φορά / Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού / Άσε με Εδώ / Πάρε με Μαζί σου / Μόχα / Το Καράβι / Ρίτα / Στο Βράχο / Η Σπασμένη Πολυθρόνα / Ο Κηπουρός / Δεν Υπάρχεις / Βροχοποιός / Λευκή Καταιγίδα / Λιωμένο Παγωτό / Ρομπότ / Ό,τι Θες Εσύ / Περιμένω.

* Φωτογραφίες: Γιάννης ΝέγρηςGallery

Παύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel AlaskaΠαύλος Παυλίδης & Hotel Alaska

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter